kapat
23.10.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

www.ekdilamerica.com
Dünyadan
Spor
banner
Magazin
Kampüs
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

GREENCARD
Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

Sarkıntılık suçlamasına dayanamadı, intihar etti


Hakkında açılan sarkıntılık soruşturmasıyla ilgili olarak müdürünü ikna edemeyen polis, meslektaşlarının gözleri önünde intihar etti
Hakkında sarkıntılık iddiası ile soruşturma açılan genç polis memuru Ergun Verim, intihar etti. Konu ile ilgili görüşmeye gittiği müdürünü ikna edemeyen polis memuru Ergun Verim, Emniyet Genel Müdürlüğü'nün 6. katında meslektaşlarının gözü önünde silahını ateşleyerek canına kıydı.

Emniyet yetkililerinden edinilen bilgiye göre öğle saatlerinde görev yerinden ayrılarak Daire Başkan Yardımcısı Bahattin Bayraktar'ın makamına gelen Ergun Verim, müdürle görüşmek istediğini söyledi. Emniyet Genel Müdürlüğü Dikmen binasında çevre koruma görevi yapan Ergun Verim, burada hakkında yapılan bir ihbar üzerine başlatılan sarkıntılık soruşturmasını görüştü. Fakat müdürünün de ikna olmadığını anlayan Verim, odadan çıkışında beylik silahını çekerek kafasına dayadı.

PSİKOLOG ÇAĞRILDI
Çevreden yetişen meslektaşları tarafından bir süre ikna edilmeye çalışılan genç polis ile görüşmesi için ayrıca Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığından bir psikolog çağrıldı. Psikolog ile de yaklaşık bir saat konuşturulan Verim, önce havaya ardından tüm meslektaşlarının gözleri önünde şakağına ateş etti. Olay yerinde can veren Ergun Verim, meslektaşlarının gözyaşları arasında "kurtulur" umuduyla apar topar Numune Hastanesi'ne kaldırıldı. Ancak hayata döndürülemedi.

Ünsal ERGEL

www.superbahis.com
www.sigortam.net

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır