kapat
23.10.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

www.ekdilamerica.com
Dünyadan
Spor
banner
Magazin
Kampüs
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

GREENCARD
Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

Tavuk Kralı'nın hazin sonu


Eşi ve çocuğunu evden gönderen işadamı, başına geçirdiği poşeti doğalgaz borusuna bağlayarak öldü
İzmitli işadamı Raşit Altıntaş, dün feci bir şekilde canına kıydı. Başına poşet geçirip, doğalgaz borusunu poşetin içine sokan Altıntaş, boğularak yaşamını yitirdi.

Tavuk çiftliği sahibi Altıntaş, görünürde çok mutluydu. Geniş bir çevreye sahipti, evliliği iyi gidiyordu. Ancak genç işadamı belirlenemeyen bir nedenle bunalıma girdi. Raşit Altıntaş, önceki akşam eşi Pınar Altıntaş'ı, "Çocuğu da al, komşularla birlikte dolaş. Hava alırsınız" diyerek dışarıya gönderdi.

EŞİ SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ
Eşinin evden ayrılması üzerine banyoya giren Raşit Altıntaş, önce başına bir poşet geçirdi, ardından doğalgaz borusunun şofbenle bağlantı kablosunu çıkararak, bu kabloyu poşete soktu. Doğalgaz vanasını sonuna kadar açan Altıntaş kendi elleriyle yaşamına son verirken, gaz kokusunu fark eden komşuları itfaiyeye ihbarda bulundu. Olay yerine gelen ekipler kapıyı kırınca talihsiz işadamının cansız bedeniyle karşılaştı. Hiçbir şeyden habersiz çocuğuyla eve dönen Pınar Altıntaş ise eşinin öldüğünü duyunca sinir krizleri geçirdi.

BORCU MU VARDI?
Raşit Altıntaş'ın cenazesi dün İzmit'te gözyaşları arasında toprağa verildi. Altıntaş'ın intihar etmesi için ne maddi, ne manevi hiçbir nedenin olmadığını söyleyen yakın arkadaşları, "O sırlarıyla gitti" derken, genç işadamının yüklü miktarda mark borcu olduğu iddiaları da doğrulanmadı.

Vedat TAŞTEKİN

www.superbahis.com
www.sigortam.net

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır