kapat
23.10.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

www.ekdilamerica.com
Dünyadan
Spor
banner
Magazin
Kampüs
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

GREENCARD
Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

Okulda büyük acı


15 yaşındaki Samet kavga sırasında çıktığı kürsüden inerken başını betona çarpıp can verdi
Bursa'nın en gözde eğitim kurumlarından Atatürk Lisesi dün acı bir olaya sahne oldu. Yaklaşık 4 bin öğrencinin eğitim gördüğü okulun, 9-E sınıfı öğrencilerinden Samet Akyıldız, (15) teneffüste en samimi arkadaşı B.Ö'nün (15) kendisinden çubuk kraker istemesine oldukça sinirlendi. Samet ile B.Ö arasındaki tartışma sınıfın ortasında kavgaya dönüştü. Diğer öğrencilerin araya girmesiyle Samet ve B.Ö arasındaki kavga yatıştırıldı.

KALP MASAJI FAYDA ETMEDİ
B.Ö sınıftan dışarı çıkarılırken, Samet de öğretmen kürsüsünden inmek istedi. Tam sırada sendeleyip düşen talihsiz çocuk başını sert şekilde yere çarptı. Arkadaşları ve öğretmenleri Samet'i koridora çıkarırken hemen 112 Acil Servis'e haber verildi. Kalp masajı da yapılan Samet, sağlık görevlileri gelmeden yaşamını yitirdi.

Okul Müdürü İsmet Üçüncü, üzücü olay üzerine bütün öğrencileri evine gönderdi. Savcı Bülent Koç'un incelemesinin ardından Samet'in cesedi otopsi için Bursa Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Bursa Milli Eğitim Müdürlüğü olayla ilgili soruşturma başlattı.

İbrahim ÖGE

www.superbahis.com
www.sigortam.net

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır