kapat
20.10.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

www.ekdilamerica.com
Dünyadan
Spor
banner
Magazin
Kampüs
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

GREENCARD
Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

Taraftar Küstü


Şampiyonlar Ligi ve ligde alınan kötü sonuçlar taraftarı kaçırttı. Biletix firması dün 18.00'e kadar sadece 972 bilet satabildi

27 bin bilet ne olacak?
Şampiyonlar Ligi'nde 4 maçta '0' çeken, ligde de G.Saray'dan 6 puan geriye düşen F.Bahçe'de taraftarlar da artık tepkilerini göstermeye başladılar. Sarı-lacivertli taraftarlar, bugün Antalyaspor ile oynanacak kritik maça ilgisiz kalırken, Biletix firması dün 18.00'e kadar sadece 972 bilet satabildi.

32 bin bilet kapasiteli olan Şükrü Saracoğlu Stadı'nda yaklaşık 5 bin kombine bilet sahibi olduğunu belirten yetkililer, geriye kalan 27 bin bilete neredeyse hiç talep olmadığını söylediler.

İndirim de yaramadı
Sezon başında 15 milyon liraya satılan kale arkası tribünü biletlerinin 5 milyona indirilmesinin de satışları arttırmadığı ifade edilirken, yetkililer, "Bütün hafta boyunca neredeyse hiç satış olmadı. İlk kez böyle bir olayla karşı karşıya geliyoruz" dediler.

Sarı-lacivertli takımın Şükrü Saracoğlu Stadı'nda Denizlispor ile oynadığı son lig maçında ise tribünlerin tamamına yakının dolduğunu hatırlatan Biletix yetkilileri, umutlarını bugün yapılacak satışlara bağlamış durumdalar.

Yönetim terleyecek
Camiada teknik direktör Denizli'ye yönelik tepkileri göğüslemeye çalışan başkan Aziz Yıldırım ve yönetimi bugün Divan Kurulu toplantısında terleyecek. Toplantı öncesinde Dereağzı Tesisleri'nde kongre üyelerine kahvaltı verecek olan Yıldırım, nabız yoklayacak. Başkan, ayrıca yeni yapılan boks şubesine ait tesislerin de açılışını yapacak.

Divan'dan sonra kendi arasında toplanacak olan yönetim, takımın son durumunu masaya yatıracak. Toplantıda takımla ilgili önemli kararların alınması bekleniyor.

FERUDUN NİDELİOĞLU

www.superbahis.com


www.sigortam.net

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır