kapat
20.10.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

www.ekdilamerica.com
Dünyadan
Spor
banner
Magazin
Kampüs
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

GREENCARD
Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

Acı Spagetti!


Yarınki Inter-Milan derbisi öncesi Milano'da sinirler gerildi. İmparator, eski öğrencileriyle yemek yediği için fırsatçılık ve terbiyesizlikle suçlandı

Şenol Güneş de vardı
Milan Teknik Direktörü Fatih Terim'in geçtiğimiz Pazartesi, Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş, Inter'li futbolcular Emre, Okan ve Hakan Şükür ile yemek yemesine İtalyan basını sert tepki gösterdi. Corriere dello Sport, ilk sayfasından geniş olarak yer verdiği "Inter camiası sinirli. Inter'in Türkleri Terim'le yemeğe çıktı" başlıklı haberinde, Terim'in Milan-Inter maçı öncesi Emre, Okan ve Hakan ile yemek yemesini derbinin kutsallığına saygısızlık olarak tanımladı.

Terim fırsatçılık yaptı
Aynı gazete, Inter'de oynayan Türk futbolcuların Terim tarafından yemeğe davetinin hoş olmadığını ve derbiden birkaç gün önce yapılan buluşmanın Terim'in fırsatçılığı olduğunu yazdı. Corriere dello Sport, "Terim, derbiye birkaç gün kala, Inter'in Türk oyuncularıyla yemek yedi." şeklindeki haberinde, Emre, Okan ve Hakan'ın Milan maçında oynamayacaklarını iddia etti.

Moratti küplere bindi
Gazete, "Tamam, İstanbul'u anarak geçirilmiş bir akşam olabilir ama bu görüşme Inter camiasının sinirini bozdu" yorumunu yaptı. Inter Başkanı Massimo Moratti'nin yemeğe son derece sinirlendiği ve "Bu İstanbul'da olabilir. Ama burası İtalya" dediği iddia edildi. Dün bir açıklama yapan Fatih Terim yemeği doğrularken, "Bunda ters birşey yok. Doğru davrandığıma inanıyorum" dedi.

GALİP ÖZTÜRK

www.superbahis.com


www.sigortam.net

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır