kapat
20.10.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

www.ekdilamerica.com
Dünyadan
Spor
banner
Magazin
Kampüs
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

GREENCARD
Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

Tek celsede bitti


Muazzez Ersoy'un 10 yıllık yardımcısı Havva Şimşek, ikilinin evliliklerinin 15'inci gününde Bodrum'da araba yüzünden kavga ettiklerini söyleyince, hakim tarafların boşanmasına karar verdi
İsmet Özhan'la 18 Haziran'da ani bir kararla evlenen Türk Sanat Müziği'nin ünlü sesi Muazzez Ersoy'un boşanması da evliliği gibi ani oldu. Yaklaşık 4 ay süren evliliğini bitirmek için 5 gün önce mahkemeye başvuran ünlü sanatçı, tek celsede boşandı.

BAŞINDAN BELLİYDİ
İstanbul 3'üncü Asliye Hukuk Mahkemesi'nde görülen davaya Muazzez Ersoy adına avukatı Tayfun Akçay, İsmet Özhan adına da avukat İbrahim Ahıskalı katıldı. Duruşmada tanık olarak dinlenen ünlü şarkıcının 10 yıllık yardımcısı Havva Şimşek "Daha 15 günlük evliyken Bodrum'da aralarında şiddetli bir tartışma çıktı. Araba ya da şoför konusunda, yani hiç olmayacak şeylerden tartışıyorlardı" diye konuştu.

Şimşek ünlü sanatçının hamile olmadığını da sözlerine ekledi. Ersoy'un 6 yıllık hizmetçisi Asiye Salar da taraflar arasında şiddetli geçimsizlik bulunduğunu öne sürerek, büyük tartışmalar yaşandığını anlattı. Özhan'ın avukatı İbrahim Ahıskalı'nın da müvekkilinin boşanmayı kabul ettiğini söylemesi üzerine, hakim tarafların yeminli tanıkların beyanlarına göre boşanmalarına karar verdi. Mahkeme, tarafların bu yönde bir talebi olmadığı için herhangi bir nafaka ve tazminata hükmedilmesine gerek olmadığını ifade etti.

NAFAKA İSTEMEDİ
Davanın ardından bir açıklama yapan Ersoy'un avukatı Tayfun Akçay "Muazzez Hanım bu evliliğin sürmeyeceğini ilk günlerden anlamıştı. İsmet Bey evlerine kimsenin gelmesini istemiyordu. Sürekli başbaşa kalmak istiyordu" açıklamasını yaptı.

Nejdet ÇOKAN

www.superbahis.com
www.sigortam.net

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır