kapat
20.10.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

www.ekdilamerica.com
Dünyadan
Spor
banner
Magazin
Kampüs
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

GREENCARD
Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

Gençlere belediye çalımı


Büyükşehir Belediyesi, 18 amatör takımın kullandığı 3 futbol sahasını sadece kendi kuruluşlarına tahsis edip gençlere kapatıyor
Büyükşehir Belediyesi'nin 10 yıl önce Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'ne tahsis ettiği Alibeyköy'deki 3 futbol sahasını geri almaya karar vermesi, bölgedeki amatör futbol takımlarını zor durumda bıraktı. 14-16 yaş, 1. Amatör Küme, 2. Amatör Küme ile orta okul, lise ve üniversite takımlarının kullandığı sahaların yaklaşık 1800 sporcuya hizmet verdiğini söyleyen Öz Alibeyköyspor Kulübü 2'nci Başkanı Kenan Özdemir, "Büyükşehir Belediyesi'nin sahaları kendi takımlarına tahsisi ile ilgili kararını duyunca şok olduk. Ne yapacağımızı bilmiyoruz. Belediyenin kendi kuruluşlarına ait 3-4 takım için 18 ekibin kullandığı 3 sahayı gençlerimizden almasına anlam veremiyoruz. Cihangir ve Gaziosmanpaşa'daki amatör takımlar bile bu sahaları kullanıyor" diyor.

BÜYÜK HAKSIZLIK
Bütün takımların altyapı atağına geçtiği bir dönemde amatör sporcuların sahasız bırakılmasını büyük bir haksızlık olarak gördüklerini belirten Öz Alibeyköyspor Teknik Direktörü Necat Atar, "Büyükşehir Belediyesi eğer gençleri kahve köşelerine mahkum etmek istemiyorsa bu kararından vazgeçmeli. Her fırsatta spor yatırımlarıyla övünen belediye, geleceğin futbolcu adaylarına böyle bir cezayı reva görmemeli" çağrısı yapıyor. Bölge sakinleri de sahaların belediye takımlarına tahsis edilmesine karşı çıkıyor.

Ramazan YAZGAN

www.superbahis.com
www.sigortam.net

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır