kapat
20.10.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

www.ekdilamerica.com
Dünyadan
Spor
banner
Magazin
Kampüs
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

GREENCARD
Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

Popçu Çiler'e Ecstacy davası


Zehra Çiler Erbil, Hollanda'da kilise korosunda başlayan müzik yaşamını Türkiye'de sürdürüyordu. Bir gece polis çantasında Ecstacy hapı bulunca hayatı alt üst oldu
Gurbetçi bir ailenin çocuğuydu Zehra Çiler Erbil... Müzik yaşamına küçücük bir kızken Hollanda'da kilise korosunda fülüt çalıp ilahi söyleyerek başladı... 13 yaşına geldiğinde Türkiye'ye döndüler. Çiler ilk zamanlar güçlük çekti, alışamadı. Sonra müziğe sarıldı. Liseyi bitirdikten sonra Marmara Üniversitesi gitar bölümüne girdi. Gözü sahne ışıklarındaydı. Barlarda şarkı söylemeye başladı. Birkaç yıl sonra sosyetenin gözde mekanlarından Memduh Paşa Yalısı'nda sahneye çıkmaya başlamıştı.

SUÇ OLDUĞUNU BİLMİYORDUM
Güzelliği, düzgün fiziği ve sesiyle herkesi büyülüyordu. Özellikle de playboyları. Dergilere seksi pozlar vermeye başladı. Avrupa'da büyümesine rağmen uyuşturucuya ve cinsel özgürlüğe karşı olduğunu söylüyordu röportajlarında. İlk kasedini çıkardığında 24 yaşındaydı. Şöhret onu bekliyordu, umutluydu... Ta ki 15 Eylül gecesine kadar... O gece Park Orman'da arkadaşlarıyla eğleniyordu. Polis baskın yaptı ve herkes gibi Çiler'in de üstünü aradı. Genç şarkıcının çantasından 1 adet Ecstacy hap çıktı. Gözaltına alındı. Savcılığa verdiği ifadede uyuşturucu kullandığını itiraf ediyordu: "Bundan önce de uyuşturucu içmiştim. Hollanda'da serbestti. Türkiye'de suç olduğunu bilmiyordum. İki hafta önce Hollanda'ya gittim. Gelirken 2 hap getirdim. Yakalandığım gün birini içtim. Diğerini polis aldı." Şişli Cumhuriyet Savcılığı güzel müzisyen hakkında, "kullanmak amacıyla uyuşturucu bulundurmak" suçundan 2 yıl hapis istemiyle dava açtı. Çiler önümüzdeki günlerde mahkemeye çıkacak.

HAYATİ KILIÇ

www.superbahis.com
www.sigortam.net

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır