kapat
20.10.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

www.ekdilamerica.com
Dünyadan
Spor
banner
Magazin
Kampüs
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

GREENCARD
Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

Dehşet saatleri


Güngören'de dün bir apartmanın giriş katındaki işyerinde meydana gelen yangında 29 yaşındaki sekreter yaşamını yitirdi, 2 kişi de ölümden döndü
Güngören'deki bir ayakkabı deposunda dün, ani bir patlamanın ardından yangın çıktı. Depoda bulunan elyaf ve tutkal gibi maddeler nedeniyle hızla büyüyen yangına 9 ayrı itfaiye ekibi müdahale etti. Yaklaşık 2 saat süren yangında sekreter Öznur Özdemir hayatını kaybederken, 2 işçi de yaralandı. İnönü Caddesi Laleder Sokak'taki "İnter Laminasyon" adlı ayakkabı ve terlik malzemeleri deposundaki yangın saat 17.40 sıralarında çıktı.

BİNA TAHLİYE EDİLDİ
Toplam 6 katlı binanın giriş katındaki depoda çıkan yangının sıçrama tehlikesi nedeniyle çevredeki binalarda bulunanlar tahliye edildi. Yangından hemen sonra binada art arda 2 büyük patlama meydana geldi ve çevredeki binaların camları kırıldı. Korkuyla kendilerini sokağa atan vatandaşlar uzun süre evlerine giremedi. Ahmet Özdemir'e ait olduğunu belirlenen depodaki yangın yakınındaki bir binaya da sıçrayınca çevredeki itfaiye ekiplerinden yardım istendi. Yangına Kocasinan, Fatih, Bağcılar, Sefaköy, Bakırköy, Rami, Gaziosmanpaşa, Şişli, Zeytinburnu ve Yeşilköy itfaiye grupları müdahale etti.

YARALILAR TEDAVİ ALTINDA
Yangında yaralanan Mehmet Şirin (25) ve Taner Kaya da kaldırıldıkları hastanede tedaviye alındı. Depodan tahliye edilen işçiler, sekreter olarak çalışan bir kadından haber alamadıklarını söyledi. Alevlerin söndürülünce sekreter Öznur Özdemir'in cesedine ulaştı. 29 yaşındaki Öznur, yangından kaçamamış ve alevlere yenik düşerek feci şekilde yaşamını kaybetmişti. Vatandaşlar, yanıcı maddelerle çalışan bir ayakkabı deposuna yerleşim yerinde ruhsat verilmesine tepki gösterdiler.

Ferat GÜLVER-Sefer DARICI

www.superbahis.com
www.sigortam.net

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır