kapat
20.10.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

www.ekdilamerica.com
Dünyadan
Spor
banner
Magazin
Kampüs
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

GREENCARD
Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

Zümre yalan söylüyor


Kokain dahil, hiçbir uyuşturucu madde kullanmadım. Zümre'nin evinde kaldım ama birlikte kokain içmedik. Yalan söylüyor...
Beykozdaki kokain operasyonunda gözaltına alınan "Zümre" takma adlı dansöz Ayşe Sarıkavak, polise verdiği ifadede, "Bir dönem aynı evde kaldığım Özlem Selanik'le kokain satıcısı Recep adlı kişiden aldığımız kokaini birkaç kez birlikte içtik" demişti.

Sarıkavak'ın bu ifadesi doğrultusunda harekete geçen polis, şarkıcı Özlem Selanik'i gözaltına aldı. Ancak Selanik, kokain içtiği iddalarını reddetti. İşte ifadesi:

'BIRAKTIM' DEMİŞTİ
* Zümre'yi birkaç yıl önce tanıdım. O dönemde annemle aramda sorunlar vardı. Zümre'ye durumu anlattım. Kendisi de bana 'Gel evimde kal. Annenle aran düzelene kadar birlikte otururuz' dedi. Ben de kabul ettim ve kendisinin Kavacık'taki Göksu Sitesi'ndeki evine taşındım.

* Zümre evinin alt katını kullanıyordu, ben de evinin üst katındaki odaya yerleştim. Evinde 30-35 gün kadar kaldım. Ben burada sadece misafir olarak kaldım. Kendisi ile kokain içmedim.

* Kokain satıcısı Recep isimli kişiyi de tanımıyorum. Ne gördüm ne de tanıştım. Zümre yalan söylüyor. Kokain dahil hiçbir uyuşturucu kullanmadım. Bu konuda her türlü doktora muayene olmaya ve tahlillerimin yapılmasına hazırım. Zaten yukarıda da bahsetmiş olduğum gibi kesinlikle hiçbir uyuşturucu maddeyi bu zamana kadar asla kullanmadım.

* Zümre bana daha önceden uyuşturucu madde kullandığını ancak sevgilisi Cem Feray'dan ayrıldıktan sonra bıraktığını ve kendisini işine verdiğini söylemişti. Birlikte kaldığımız süre içinde de Zümre'nin uyuşturucu içtiğine şahit olmadım.

Satıcıyla ilgim yok
Kokain operasyonunda adı geçen isimlerden biri de dansöz Leyla Adalı oldu. Meslektaşı Zümre'nin ifadelerinde adı geçtiği için aranırken İstanbul Narkotik Şube Müdürlüğü'ne geldi ve bildiklerini anlattı. İlkokul mezunu olduğunu, evlenip boşandığını anlatan Adalı, sahneden ayda 2-3 milyar kazandığını söyledi. Adalı, Zümre'nin "Kokainleri, Leyla Adalı'nın aracılığıyla tanıştığım Recep isimli bir satıcıdan alıyordum" şeklindeki ifadesini yalanladı:

İKİ KEZ YAKALANDIM
"Recep isimli kişiyi tanımıyorum. Zümre'yi kokain satan Recep'le ya da başka biriyle tanıştırmadım. O tarihte Zümre ve Cem Feray'la birkaç kez kokain içtik. 1996 yılında da kokain içmekten yakalandım. 1998'de yine Gözde Tan isimli mankenin verdiği ifade nedeniyle kokain içme iddiasıyla gözaltına alındım, fakat serbest kaldım."

İhsan DEMİR

www.superbahis.com
www.sigortam.net

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır