kapat
15.10.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

www.ekdilamerica.com
Dünyadan
Spor
banner
Magazin
Kampüs
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

GREENCARD
Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

KISA KISA KISA


Daum: Derbinin favorisi G.Saray
Beşiktaş Teknik Direktörü Daum, "Fevzi sahanın en iyisiydi ama tek kaleci ile sezon bitmez. Her maç gol yiyerek şampiyon olamayız. G.Saray maçı bizim için çok zor. Derbinin favorisi G.Saray. Nihat için yönetim, '5 milyon $+bir futbolcu teklifi var' dedi. Son kararı Nihat verecek" diye konuştu.

Fevzi&Yeşim aşkı sona erdi
Yozgat'ta Beşiktaş'ı kurtaran Fevzi, eşi Yeşim'den ayrılıyor. Fevzi avukatı aracılığıyla boşanma davası açacağı açıkladı. Öte yandan kaleci antrenörü Immel, Dinamo Zagreb'in Hajduk Split'i 2-1 yendiği maçta, Zagreb'in kalecisi Pletikosa'yı izledi. Hırvat kaleci kurtarışları ile galibiyette pay sahibi oldu.

Ogün sakatlandı
Çaykur Rizespor galibiyeti F.Bahçe için ilklerin maçı da oldu. Sarı-lacivertli takım bu sezon deplasmanda ilk kez kazanırken, galibiyet gollerini atan Oktay ve Ali Akdeniz de siftah yaptılar. Dudağı patlayan Oktay'a maçtan sonra üç dikiş atıldı. F.Bahçe'de maçtan önce sağ adalesinde ağrı hisseden kaptan Ogün kadrodan çıkartıldı.

Revivo Lyon'a
F.Bahçe'nin İsrailli yıldızı Revivo, çarşamba günü Şampiyonlar Ligi'nde Lyon deplasmanında iğne ile forma giyecek. Lyon Fransa Ligi'nde, uzun süre önde götürdüğü maçta PSG'ye puan verdi: 2-2. F.Bahçe'nin bir başka rakibi Barcelona ise kendi sahasında Valencia ile yenişemedi: 2-2.

Inter 2 dakika dayanamadı
İtalya Ligi'nde Inter, Udinese ile deplasmanda 1-1 berabere kaldı. Emre ve Hakan'ın kadroya alınmadığı, Okan'ın da yedek beklediği maçta 61'de Ventola Inter'i öne geçirdi. 88'de Di Michele penaltıdan skoru ilan etti.

Aybaba ile 2'de 2
Yeni hocası ile ikinci maçına çıkan G.Antep, D.Bakır'dan sonra Samsun'u da devirdi: 1-0. G.Antep, evinde Samsun'u 1-0 mağlup etti. Tevfik Lav'ın yerine gelen Samet Aybaba yönetiminde ikinci galibiyetini alan kırmızı-siyahlılar 7 eksikle oynamasına karşın 85'te Batista'nın golüyle 3 puanı aldı.

Tugay şov yaptı
İngiltere Ligi'nde Blackburn Rovers, West Ham'ı 7-1 yenerken, 90 dakika oynayan Tugay, bir gol atıp, iki asist yaptı. 18. dakikada Flitcroft ve 26'da Dunn, Blackburn'u 2-0 öne geçirirken, Tugay'ın pasında Johnson 28'de farkı üçe çıkardı. 63. dakikada Tugay'ın vuruşunu McCann kendi ağlarına gönderirken, 80. dakikada milli futbolcumuzun 25 metreden vuruşu ağlara gitti. Diğer goller 82'de Jansen ve 90'da Hignett'ten gelirken, West Ham'ın tek sayısını 39'da Carrick attı.

Şampiyon Schumi kupasına kavuştu
Formula 1'DE bitime 4 yarış kala Macaristan'da şampiyonluğu garantileyen Ferrari pilotu Michael Schumacher, sezonun son yarışı olan Japonya Grand Prix'ini de ilk sırada bitirdi ve 123 puana ulaştı. Schumacher, Nigel Mansell'e ait olan bir sezonda en çok yarış kazanma rekorunu da (9) egale etti. Pilotlar sıralamasında Coulthard (McLaren) 65 puanla ikinci, Barrichello (Ferrari) 56 puanla üçüncü oldu. Takımlarda da Ferrari 179 puanla, McLaren (102) ve BMW'ye (83) fark attı.

Güneş çarptı
Voleybol Bayanlar Birinci Ligi'nde Vakıfbank Güneş Sigorta, Karşıyaka'yı rahat geçti: 3-0. Hepsi 16'şar dakika süren setler 25-15, 25-14, 25-19 sona erdi. Diğer sonuçlar: Telekom-Göztepe: 3-0, Beşiktaş-İller Bankası: 2-3, 75.Yıl-G.Saray: 1-3, Yeşilyurt-Eczacıbaşı: 1-3. Erkekler: TED Kol-Erdemir: 1-3.

Trabzon'da yönetim devreye giriyor
Ligde son 5 maçın 4'ünü kaybedip birinde berabere kalan Trabzonspor'da yönetim kötü gidişe 'dur' demek için harekete geçiyor. Basın sözcüsü Mehmet Ongan, yönetim kurulunun 1-2 gün içinde toplanacağını belirterek, "Gereken önlemleri alacağız. Kadroya yapılan eleştiriler yanlış. İlk üç maçta Beşiktaş, G.Antep ve Bursa'yı da bu oyuncularla yendik. İlk 11'imiz gayet iyi. Ama yedek kulübesi fakir. Çözüm bulacağız" dedi.

İbo'dan 16 sayı
Yunanistan Basketbol Ligi'nde Panathinaikos, Iraklis'e 83-77 mağlup olurken, İbrahim Kutluay 16 sayı üretti. Milli oyuncumuz serbest atışlarda 2'de 2, iki sayılık atışlarda 5'te 4, üç sayılık atışlarda ise 6'da 2 isabet buldu. İbo ayrıca, üç ribaund aldı, iki asist yaptı ve bir top çaldı.

Süper Toto devretti
Spor Toto Teşkilat Müdürlüğü, Süper Toto'da 10. haftada 15 bilen olmadığından 80 milyar 905 milyon liranın 11. haftaya devrettiğini açıkladı. 14 bilen 15 kişi ise 1 milyar 310 milyon lira kazandılar. SÜPER TOTO: 1,2,1,1,1,2,1,2,2,0,0,0,1,1,0. SKOR TOTO: G.Saray-Göztepe, Ç.Rize-F.Bahçe, Kocaeli-Trabzon, SÜPER GOL: 1,3,9,10,16,19,24.25. Süper Gol'de 8 bilen olmadığından 5 milyar 651 milyon 50 bin lira 11. haftaya devretti.

www.superbahis.com


www.sigortam.net

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır