kapat
15.10.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

www.ekdilamerica.com
Dünyadan
Spor
banner
Magazin
Kampüs
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

GREENCARD
Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

Altın boğalar


Ne İstanbul'muş ama! Diyarbakır'ı Bekir'in 7. dakikadaki golüyle devirip 8'de 7 yaptılar, Fener'in 6 puan önüne fırladılar. Kona'nın bir şutu direkten döndü
Ligin flaş takımı İstanbulspor, D.Bakır'ı 1-0 yenip ilk 8 haftada 7. galibiyetini aldı, lider G.Saray'ın arkasında averajla ikinci sıradaki yerini korudu.

Maça hızlı başlayan Boğalar, 7. dakikada Bülent Üçüncü'nün sağdan kullandığı korner atışında Bekir'in şık kafa golüyle öne geçti: 1-0.

Aşil tendonundan ameliyat olan Yılmaz Vural'ın sahaya çıkamadığı maçta D.Bakır, golü yedikten sonra ataklara başladı. 9'da Alp ve 18'de Murat Duman iki müsait şansı kullanamadı. 27. dakikada Alp'in ara pasında Kona'nın şutu direkte patladı. Geri dönen topa D.Bakırlı futbolcular tam 4 kez vurdular ama hepsi İstanbulspor savunmasından döndü. D.Bakır böylece maçtaki en net beraberlik şansını kullanamadı.

D.Bakır tek kale oynadı
30'da Mehmet Yozgatlı, kaleciyle karşı karşıya pozisyonda 3 kişinin arasındaki Bushi'ye pas vermeyi tercih edince İstanbul, farkı 2'ye çıkarma şansını kaçırdı.

2. yarı İstanbul sahasında geçti. Konuk ekip, 80'de Deniz, 89'da da Tuncay'la bulduğu fırsatları da kullanamayınca maç İstanbul'un istediği gibi bitti: 1-0.

Çok zor oldu
İstanbul'un hocası Kocaman: "2. gol gelmeyince sıkıntı yaşadık."

İstanbulspor Teknik Sorumlusu Aykut Kocaman, şunları söyledi: "Çok zor bir maç oldu. Kazandığımız için sevinçliyiz. Erken bulduğumuz gol bizi rahatlattı. Ancak ikinci gole ulaşamamız, daha sonra zorlanmamıza neden oldu. D.Bakır özellikle ikinci yarıda kalemizde büyük baskı kurdu ama biz de geçit vermedik."

www.superbahis.com


www.sigortam.net

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır