kapat
15.10.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

www.ekdilamerica.com
Dünyadan
Spor
banner
Magazin
Kampüs
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

GREENCARD
Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

Günaydın bay Denizli


Kurt hoca, 1-0 biten ilk yarıdan sonra cesur davranıp Andersson, Yusuf ve Ali'yi sahaya sürünce F.Bahçe deplasmanda ilk kez güldü
F.Bahçe ve Mustafa Denizli açısından Sırat Köprüsü gibi bir maçtı. Şampiyonlar Ligi'ndeki Leverkusen-Lyon deplasmanları arasında Rize'de kaybedilecek puanlar, camiayı yine fokur fokur kaynatabilirdi. Kanarya sahaya tuhaf bir dizilişle çıktı. Hakan Bayraktar ve Serhat sürpriz bir biçimde ilk 11'deydi. Sakat Revivo yoktu. Leverkusen kahramanı Ali Akdeniz ile moralsiz Oktay yine makas yemişti.

Ümit Özat seyretti
Bu şartlar altında Çaykur Rizespor maça iyi başladı. Erken de bir gol buldu. 6. dakikada Ümit Ozan'ın ara pasına Tetteh daldı. Ümit Özat müdahalede ağır kaldı, Tetteh köşeye vurdu, Rüştü tek ayağının üstünde yakalanınca meşin yuvarlak tıngır-mıngır Fenerbahçe ağlarına gitti: 1-0.

11'de Lazetiç, yaptığı bir faulden sonra hakem kendisini yanına çağırdığı halde gitmeyince, gereksiz bir sarı kart gördü.

22'de Abdullah soldan güzel kesti. Oktay yükseldi. Ancak kafayı boş kale yerine, kaleci Suleymanou'nun üstüne vurdu.

27'de yine Oktay'ın yan ağlara giden şutundan 5 dakika sonra Tetteh bir kez daha ortalığı karıştırdı. Ümit Özat'ı çalımladıktan sonra Abdullah yetişemedi. Ganalı kaleyi gördü, vuruşu Rüştü'den döndü.

İkinci yarıya Mustafa Denizli 3 değişiklik birden yaparak başladı. Bir anlamda ilk 11'de oynatması gereken Andersson, Yusuf ve Ali Akdeniz'i sokarken, ilk yarıdaki kötü futbolun faturasını Ümit Özat, Serhat ve Hakan'a çıkardı. Gerçekten de sahada bambaşka bir F.Bahçe vardı. Özellikle Andersson hücuma taze kan getirdi.

Verilmeyen penaltı
63'te Oktay'ın Süleymanou'da kalan şutu, F.Bahçe'nin golünün habercisiydi sanki. Bu şuttan sadece 1 dakika sonra Lazetiç'in pasına solda Andersson daldı. Suskun golcü, kalecinin üstünden aşırdı. Kaleye giren topa çizgide Oktay dokundu: 1-1.

72'de bu defa Yusuf pası verdi. Andersson, Ali Akdeniz'e çıkardı. Denizli'nin bir türlü ısınamadığı bu futbolcu, kaleciyi de çalımlayarak skoru ilan etti: 2-1.

80'de, sahanın en iyilerinden Andersson yine çaprazda kaleciyle başbaşa kaldı. Şutu Süleymanou'nun bacak arasından geçti ama fizik kurallarını altüst edip auta çıktı.

88'de Recep'in Lazetiç'e yaptığı bariz penaltı, Erol Ersoy tarafından es geçildi.

Ferudun NİĞDELİOĞLU

www.superbahis.com


www.sigortam.net

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır