kapat
15.10.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

www.ekdilamerica.com
Dünyadan
Spor
banner
Magazin
Kampüs
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

GREENCARD
Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

KISA KISA KISA


Üniversitelere ek yerleştirme için son başvuru yarın
2001-Öğrenci Seçme Sınavı Ek Yerleştirme kontenjanları için başvurular yarın sona eriyor. 2001-ÖSS'yi kazandığı halde, yapılan yerleştirme sonucunda herhangi bir üniversiteye giremeyen adaylar ile Açık Öğretim programlarını kazananlar Ek Yerleştirme için başvurabilecekler.

Sabancı Center personeline yangın ve deprem semineri
İstanbul Levent'teki Sabancı Center'da personele verilen seminerde herhangi bir yangın veya deprem anında yapılması gerekenler hakkında bilgi verildi. Uzmanlar, ABD'de 11 Eylül'de meydana gelen terörist saldırılar sonucu yıkılan ikiz kuleleri örnek göstererek, böyle bir durumda binanın nasıl terkedilmesi gerektiğini anlattı.

Eşi, TBMM protestocusuna boşanma davası açtı
TBMM çatısına çıkarak intihar girişiminde bulunan Kahramanmaraşlı Ünal Ceren (29), memleketinde iş arıyor. Eşi Sevim Ceren'in işsiz olduğu için kendisine boşanma davası açtığını belirten Ceren, "Eğer iş bulabilirsem eşim davadan vazgeçecek. 20 gün sonra mahkememiz var. Yani 20 gün içerisinde iş bulmam lazım" dedi.

Tecavüz girişiminde bulunduğunu ihbar eden öz kızını öldürdü
Kayseri'de 1.5 yıllık evli Elmas Yusufoğlu (18), 10 gün önce jandarmaya babası Devlet K.'nın (55) kendisine tecavüz girişiminde bulunduğunu söyledi. Gözaltına alınan, ancak suçlamaları reddeden Devlet K, ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı. Kendisini şikayet eden kızına çok sinirlenen Devlet K, önceki gece evine gittiği kızını başından vurarak öldürdü.

Yağmur geliyor
Yurdun bazı kesimlerinde, önümüzdeki üç günde yağış görülecek. Bugün Akdeniz bölgesi sağanak yağışlı, yurdun kuzey kesimleri parçalı bulutlu, iç kesimleri ise açık olacak. Yarın yurdun kuzey ve doğusunda yağmur bekleniyor. Doğu Akdeniz ise sağanak yağışlı geçecek. Yurdun diğer yerleri ise parçalı ve az bulutlu olacak. Çarşamba günü kuzey ve doğu kesimlerde yağmur bekleniyor. Sıcaklıklar ise mevsim normalleri civarında seyredecek.

Zarar en az 500 milyar
Polis, kundaklamadan önce pahalı tıbbi cihazların kaçırıldığından şüphe ediyor. İstanbul Beşiktaş KuruçeşmefCaddesi'ndeki Özel Pleiades Dermatoloji ve Plastik CerrahifHastanesi'nin önceki gün kundaklanmayla ilgili soruşturma sürüyor. Pleiades Hospital ve çevredeki işyerleriyle zararın 500 milyar lire civarında olduğu tahmin ediliyor. Patlamadan yaralı olarak kurtulan Yavuz Polat, Pleiades Hospital'ı sigortadan para almak için sahibi ANAP Diyarbakır eski İl Başkanı A. Y. 'un talimatı üzerine Adil Oğuz ve Suphi Betil ile birlikte kundakladıklarını itiraf etti. Y.'u arayan polis, kundaklama öncesinde pahalı bazı cihazların başka bir yere taşınmış olma ihtimali üzerinde de duruyor. İşyerinin sigorta tutarının 150 milyarı bulduğunu söyledi.

Bekir BATU

www.superbahis.com
www.sigortam.net

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır