kapat
15.10.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

www.ekdilamerica.com
Dünyadan
Spor
banner
Magazin
Kampüs
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

GREENCARD
Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

Gardiyan cinnetinin nedeni dedikodu


Gardiyan Kuyucu'nun yaraladığı 7 yaşındaki kızı da dün can verdi
Konya'nın Akşehir içesinde önceki akşam, 3 kişiyi öldürüp 3 kişiyi de yaraladıktan sonra intihar eden gardiyanın yaralı kızı da hastanede öldü. Gardiyanın olayı karısı tarafından aldatıldığı dedikoduları yüzünden arkadaşlarının kendisiyle alay etmesi üzerine cinnet geçirdiği belirlendi.

Akşehir Cezaevi'nde infaz koruma memuru olarak görev yapan Talat Kuyucu (35), Seyran Mahallesi'ndeki Kaban Kıraathanesi'nde İbrahim Araba, Adem Yel ve Ahmet Tozluoğlu'nu tabancayla öldürdü, kendisi gibi infaz koruma memuru olan Ali İnfal'i de yaraladı. Daha sonra evine giden Kuyucu, eşi Semiha ve kızı Hacer Kuyucu'yu da yaraladıktan sonra intihar etti. Olayın ardından Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan 7 yaşındaki Hacer Kuyucu yapılan müdahalelere rağmen öldü.

Talat Kuyucu'nun eşinin kendisini aldattığı konusunda dedikodular yapılması ve kendisiyle bu konuda alay edilmesi üzerine cinnet geçirdiği belirlendi. Kaban Kıraathanesi'ne gittiğinde kendisiyle alay ederek gülen arkadaşları İbrahim Araba, Adem Yel ve Ahmet Tozluoğlu'na genç gardiyanın bu nedenle kurşun yağdırdığı ortaya çıktı.

Cemal FİLİZ

www.superbahis.com
www.sigortam.net

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır