kapat
15.10.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

www.ekdilamerica.com
Dünyadan
Spor
banner
Magazin
Kampüs
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

GREENCARD
Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

Köşkü babaannem Mary için istiyoruz


Türkan Hanım bizim de sultanımız ama köşkteki hakkımızı alamazsak babaannem Mary Adlı'nın yüzüne bakamayız
Yeşilçam'ın "Sultan"ı Türkan Şoray'la, dedesi Rüçhan Adlı ile beraber oturdukları Bebek'teki villa yüzünden mahkemelik olan Gökhan Adlı olaya son noktayı koydu. "Türkan Şoray bizim de gönlümüzün sultanı ama hakkımızı da almak istiyoruz" diyen torun Adlı, dava açma nedenlerini şöyle anlattı: "Karşılıklı yaptığımız tüm görüşmelerde ona evi vermeyi ve orada bulunan hakkımızı almayı teklif ettik. Ancak, Türkan Hanım her seferinde reddedince mahkemeye gitmek zorunda kaldık. Ayrıca bunu ilk kez söylüyorum; halen hayatta olan ve merhum dedemizin asıl nikahlı eşi olan Mary Adlı için bu hakkı almak zorundayız. Bu eve ihtiyacımız yok ve bizde kalırsa da oturmayı düşünmüyoruz, satacağız. Türkan Hanım'ın satın almasını gönülden arzuluyoruz. Ancak bu evdeki hakkımızı almazsak bir daha babaannemizin yüzüne bakamayız."

VİLLANIN DEĞERİ 4 MİLYON $
Mahkemenin icra tesbiti sonucunda eve 1 trilyon 750 milyar değer biçtiğine dikkat çeken torun Adlı, "Türkan Hanım çok diye buna itiraz etti. Ancak bu evin asıl değeri tam 4 milyon dolar. Ancak, icra 15 gün sonra açık artırma bedelini tesbit ettiğinde ev ihaleyle satışa çıkacak ve ihaleye daha ucuza gitmesin diye biz de gireceğiz" şeklinde konuştu.

TAZE EVLİLER PEK MUTLU
2 ay önce eski manken, yeni şarkıcı Ebru Şimşek'le yaşamını birleştiren Gökhan Adlı, şu sıralar evliliğin tadını çıkarıyor ve eşinin sahne çalışmalarına asla karşı çıkmayacağını söylüyor: "Ben zaten bir ev hanımı değil, aktif bir iş hayatı olan kadın istemiştim. Bu yüzden eşimin işine karışmayacağım. Bilakis onu her çıktığı gazinoda gidip en önden seyredeceğim." Adnan Hoca ile mahkemelik olan Ebru Şimşek ise eşiyle tanışmalarını şöyle anlatıyor: "Onu ilk gördüğümde biryantinli saçları, son model arabası ve takım elbisesiyle Adnan Hoca'nın müridlerine benzetip, hoşlanmamıştım. Ama sonra birbirimize bağlandık."

www.superbahis.com
www.sigortam.net

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır