kapat
07.10.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

www.ekdilamerica.com
Dünyadan
Spor
banner
Magazin
Kampüs
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

GREENCARD
Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

Vaktimiz yok


"1 haftadır 11 kişiyle çalışıyoruz. Pazartesi müthiş bir tempoya gireceğiz. Konuşacak vaktimiz bile olmayacak. Futbolcularıma bu yüzden yasak koydum."
Yarım yamalak hazırlık
F.Bahçe Teknik Direktörü Mustafa Denizli, Çarşamba günkü Leverkusen maçına tam takım olarak ancak yarın günü başlayacaklarını belirterek, bu durumun kendisini çok zorladığını söyledi. Eksik kadroyla antrenman yapmaktan şikayet eden tecrübeli teknik adam şöyle konuştu: "1 haftadır kadrodaki 23 oyuncumuzun sadece 11 tanesiyle idman yaptık. Bu, bir teknik direktör için çok zor bir durum. Üstelik Andersson ve Mustafa sakatlıkları, son iki gün de Ceyhun, eşinin rahatsızlığı nedeniyle çalışamadı. Bunlar da sıkıntımızı perçinledi

Konuşmaya fırsat yok
Bu nedenle yarım yamalak hazırlanabildik. Pazartesiden itibaren milli futbolcularımızın dönmesiyle birlikte müthiş bir tempoya gireceğiz. Öyle ki, konuşmaya bile vaktimiz olmayacak. Bu yüzden futbolcularıma 1 ay boyunca konuşma yasağı koydum. Bu süre içinde yedek ve sıkıntılı oyuncular ile ilgilenme fırsatı bulduk. Bu futbolcuların performanslarından da çok memnunum. Ama şu anda asıl önemli olan milli oyuncularımızın sağlam olarak takıma katılmaları. Leverkusen maçında istediklerimizi yapabilmek için, oyuncularımın sağlıklı olması çok önemli. Hiç olmazsa 1-2 gün tam takım çalışabiliriz."

Tüm oyuncular hazır
F.Bahçe Teknik Direktörü, idman eksiği olan futbolcularla ilgili bir soruyu da, "Bu hafta onları telafi etmeye çalıştık. Yoğun maç temposu nedeniyle zamanla ilgili sorunlarımız olmasa, bu çalışmalar devam edecekti. Bildiğiniz gibi 1 ay önce başlayıp, 1 ayda bitecek olan tempodan sonra takım çalışması olarak daha sağlıklı bir ortama kavuşacağız. Oktay, Hakan, Ali Akdeniz ve Ceyhun hazır durumda. Zaten geçtiğimiz hafta da hazır durumdalardı. Normal lig trafiği içinde bir görev paylaşımı vardır. Onu uyguluyoruz. Bundan sonra da aynı şekilde devam edecek" yanıtını verdi.

FERUDUN NİĞDELİOĞLU

www.superbahis.com


www.sigortam.net

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır