kapat
07.10.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

www.ekdilamerica.com
Dünyadan
Spor
banner
Magazin
Kampüs
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

GREENCARD
Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

Güneş: Moral bulduk


Milli Takım'ın hocası, "Moldova karşısında yeni isimleri deneme fırsatı buldum. 3-0'lık galibiyet kadar bu futbolcuların performansı da beni sevindirdi" dedi

"Evimizde yıkıldık"
Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş, Moldova karşısında ortaya konulan oyundan memnun olduğunu belirterek, şunları söyledi: "İsveç yenilgisiyle bozulan moralimizi düzeltmek için Moldova galibiyeti gerekliydi. Takım olarak iyi oynadık ve kontrolu sürekli elimizde tuttuk. Kanatları çok iyi kullandık ve bir kaç pas hatasının dışında sahada istediğimizi yaptık. Ancak Dünya Kupası'na grup lideri olarak gitmemiz lazımdı. Dışarıda 2 puan kaybettik ama içerde yıkıldık.

"Bu takımın ruhu var"
Kendi sahamızda kaybettiğimiz 7 puan bize liderliği kaybettirdi. Moldova karşısında 24 kişilik geniş kadromuzu deneme fırsatını buldum. Kadroyu geniş tutmamın nedeni, takım ruhunu yakalamaktı ve bu takım bunu başardı. Dünya Kupası için baraj maçının 1 ay sonra oynanmasını bekliyoruz. Bu süre içinde yeni futbolcuları da deneyebilirim. Ama bize haksızlık yapıldı. Tarihi belli olmayan bir baraj maçı, hazırlıklarımızı da olumsuz etkileyecek."

Emre'den örnek sözler
Güneş'in yedek bıraktığı Emre Belözoğlu'nu teselli etmek isteyen federasyon 2.başkanı Ata Aksu, "Böyle küçük bir maçta oynamadığın için üzülme" dedi. Emre ise, "Milli maçların küçüğü büyüğü olmaz" diye konuştu.

www.superbahis.com


www.sigortam.net

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır