kapat
07.10.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

www.ekdilamerica.com
Dünyadan
Spor
banner
Magazin
Kampüs
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

GREENCARD
Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

KISA KISA KISA


Cumhurbaşkanı Sezer yarın Eskişehir'de
Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer, yarın trenle Eskişehir'e gidecek. TÜLOMSAŞ'ta incelemelerde bulunacak olan Sezer, ardından 1. Taktik Hava Kuvvet Komutanlığı'nı ziyaret edecek ve Anadolu Üniversitesi'nin yeni öğretim dönemi açılış törenine katılacak.

Bahriye Üçok, 10. yılda anıldı
Bombalı saldırı sonucu 1990 yılında yaşamını yitiren Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) kurucu üyesi ve öğretim görevlisi Doç. Dr. Bahriye Üçok, ölümünün 10. yılında anıldı. Üçok ilk olarak, Karşıyaka Mezarlığı'ndaki kabri başında anıldı. Törene ADD yöneticileri ve üyeleri katıldı.

Genelkurmay: Akçay'la ilgili iddia rakip şirketlerin maksatlı faaliyeti
Genelkurmay, Kara Kuvvetleri Teknik Daire Başkanı Tuğgeneral Mehmet Akçay'ın görevden alındığını yalanladı. Açıklamada, "Zor ekonomik şartlarda, Savunma Sanayii projelerini alma yarışı yapan ve birbirleri ile kıyasıya mücadele eden ticari şirketlerin maksatlı faaliyeti olan bu tür asılsız haberler konusunda, ihtiyatlı davranılması gereği" vurgulandı.

Artvin'de baraj inşaatında patlama: 1 ölü, 10 yaralı
Artvin'in Borkça ilçesi Muratlı beldesinde inşaatı devam eden Muratlı barajında dün korku dolu saatler yaşandı. Delgilere yerleştirilen dinamitlerin patlaması sonucu işçilerden Murat Mağdenli ölürken, 10 kişi de yaralandı. Görgü tanıkları olayın yıldırım düşmesinden kaynaklanmış olabileceğini söylediler.

Çiller: Bir siyasi çıkar komplosuna altyapı hazırlanıyor
DYP lideri Tansu Çiller İstanbul'da yaptığı açıklamalarla ANAP lideri Mesut Yılmaz'a yüklendi. Çiller, Yılmaz'ın "Kimse barajı geçemez" demecini kastederek, "Kimi liderler tüm partilerin barajın altında olduğunu söylüyor, bu açıkça bir siyasi çıkar komplosunun altyapı hazırlığının ön adımlarıdır" dedi.

Anayasa değişikliğine bir övgü de Avrupa Konseyi'nden
Avrupa Konseyi Yerel ve Bölgesel Yönetimler Kongresi Raportör Yardımcısı Ulrich Stöckling Diyarbakır'da incelemeler yaptı. Stöckling, ve beraberindekiler D.Bakır Valiliği'ni ziyareti sırasında "Anayasa değişikliklerinin, Türkiye için önemli olduğu kanısını taşıdıklarını" söyledi ve yapılan değişiklikleri övdü.

Erdoğan Kayseri'de konuştu: Erken seçim kararı alınmalı
AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan Kayseri'de Büyükşehir Belediyesi tarafından katlı otoparkın açılışında yaptığı konuşmada erken seçim kararı alınmasını istedi. Yurt gezisine Kayseri'den başladıklarını belirten Erdoğan iktidar partilerinin Anayasa değişikliği sırasında verdikleri sözü tutmadığını da ileri sürdü.

Çakmakoğlu sert çıktı: Sanayiciler işine baksın!
Milli Savunma Bakanı Sabahattin Çakmakoğlu, "adı sanayici olanların" Seçim ve Siyasi Partiler kanunlarında değişiklik istemesine tepki gösterdi: "Sen kendi işine bak! Genel başkanlar liste yapıyormuş! Böyle bir şey var mı? MHP'de adaylar seçimle belirlendi. Sen üretim yap, yatırım yap, bizden kaynak iste."

www.superbahis.com
www.sigortam.net

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır