kapat
07.10.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

www.ekdilamerica.com
Dünyadan
Spor
banner
Magazin
Kampüs
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

GREENCARD
Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

Çapan: El bombası güvenliğim için


Esenyurt Belediyesi eski Başkanı Gürbüz Çapan'ın, Kartal Cezaevi'nin önünde, ruhsatsız bir silah ve el bombası ile yakalanan kardeşi Resul Çapan ve 2 arkadaşının sorgusuna devam ediliyor.
Aracında 3 torba Kuran-ı Kerim CD'si ile bir dizüstü bilgisayar da bulunan Resul Çapan, "Bombayı can güvenliğimi sağlamak için taşıyordum" dedi. Kartal Cezaevi önünde önceki gün uygulama yapan polis ekipleri, 34 AK 9245 plakalı son model Volvo marka otomobilin içinde bulunan Resul Çapan ile Tuncay Durukan ve Onur Lehtemur'u yakalayarak gözaltına almışlardı. Otomobilde yapılan aramada bir adet ruhsatsız tabanca ile taarruz tipi olduğu belirtilen bir el bombası ele geçirilmişti.

"DÜŞMANIMIZ ÇOK"
Gasp Büro Amirliği'nde sorgulanmaya başlanan Resul Çapan, cezaevine Esenyurt eski Belediye Başkanı olan ağabeyi Gürbüz Çapan'ı ziyarete gittiğini belirtirken, "Silahı ve el bombasını güvenliğim için bulunduruyordum. Bizim düşmanımız çok" şeklinde konuştu. Bu arada Resul Çapan'a ait otomobilin bagajından 3 torba Kuran-ı Kerim CD'si ile bir dizüstü bilgisayar bulundu.

Mustafa ŞEKEROĞLU

www.superbahis.com
www.sigortam.net

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır