kapat
07.10.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

www.ekdilamerica.com
Dünyadan
Spor
banner
Magazin
Kampüs
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

GREENCARD
Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

Paslandım


İki yıllık aradan sonra Boğaziçi Üniversitesi'nde sahneye çıkan Cem Yılmaz "Bu uzun aranın yarattığı kopukluktan korkmuyor değilim" dedi
Ünlü şovmen Cem Yılmaz, uzun askerlik arasından sonra yeniden seyirci karşısına çıktı. Eski gösterilerinin televizyonlarda defalarca yayınlanmasından sonra yeni espriler bulmak zorunda kalan Cem Yılmaz "İki yıllık bir kopukluktan dolayı korkmuyor değilim. Eğlence anlayışının değişmiş olmasından korkuyorum. Aslında biraz da gençliğin eğlence anlayışını sınıyorum, nabız yokluyorum" dedi. Önceki gün kendisinin de mezun olduğu ve ilk gösterilerini yaptığı Boğaziçi Üniversitesi'nde öğrencilerle buluşan Cem Yılmaz, önümüzdeki günlerde başlayacağı şovunda askerlik hikayelerini de bol bol kullanacağının işaretini verdi.

C GRUBU KANIN HİKAYESİ
Askere giden herkesin askerliğin mantıksızlığından yakındığını söyleyen Yılmaz, "Askerlikte mantık yoktur diyenler yanılıyor. Orada da mantık var ama oranın mantığı sana uymuyor" dedi. Yılmaz'ın yeni espirilerinden birisi ise kan grubu ile ilgili. Yılmaz, askerde kan verirken hemşirelerin kanları 'A, B ve C grubu' olarak ayırdıklarını söyleyince seyircilerin "C grubu diye kan yoktur" tepkisine, "C grubu bir çeşit sazan kanıdır" diyerek yine gülmekten kırıp geçirdi.

www.superbahis.com
www.sigortam.net

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır