kapat
07.10.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

www.ekdilamerica.com
Dünyadan
Spor
banner
Magazin
Kampüs
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

GREENCARD
Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

Gece de görevde


Akşam yemeği sonrası Şişli'yi teftişe çıkan Başkan Sarıgül, sokaklarına yeni asfalt döktürdüğü Kaptanpaşa Mahallesi'ne geldiğinde alkışlarla karşılandı
Şişli Belediye Başkanlığı koltuğuna oturduğu 18 Nisan 1999 tarihinden itibaren ilçenin çehresini değiştirecek bir çok projeye imza atan Mustafa Sarıgül, 2.5 yıl içinde çalışkanlığıyla başta Şişlililer olmak üzere tüm İstanbullular'ın takdirini kazandı. Sabah 06.30'da makamına gelip işbaşı yapan Sarıgül'ün toplantı ve denetimlerle geçen mesaisi çoğu zaman geceyarılarına kadar sürdü.

KİRLİLİĞE SAVAŞ AÇTI
Geçtiğimiz günlerde de geç saatlere kadar Belediye'de çalışan Sarıgül, hava karardıktan sonra eşi Aylin Hanım'ı da yanına alarak gece denetimine çıktı. Kaptanpaşa Mahallesi'nde alkışlarla ve çiçeklerle karşılanan Sarıgül'e semt sakinleri, yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür etti. Kısa bir süre önce çevre düzenlemesi yapılıp yeşillendirilen Öz Ümit Blokları'nı gezen Başkan Sarıgül ve eşine site sakinleri büyük ilgi gösterdi. Çay ve kurabiye ikramından sonra site sakinleriyle konuşan Sarıgül, Şişli'de görüntü kirliliğine savaş açtığını söyledi. Görüntü kirliliğini ortadan kaldırmak için yeşil alanların sayısının artırılması gerektiğini belirten Şişli Belediye Başkanı, "Bu doğrultuda çalışmalarımız aralıksız olarak sürüyor. Yalnızca ilçenin merkezi bölgelerine değil, 28 mahallenin tamamına eşit ve ihtiyaca uygun hizmet vermeye çalışıyoruz" dedi.

Sarıgül, bazı denetimlere eşi Aylin Hanım'la beraber çıktıklarını da belirterek, "Bir kadın olarak onun gözlem ve düşüncelerinden fazlasıyla faydalanıyorum" diye konuştu.

www.superbahis.com
www.sigortam.net

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır