kapat
07.10.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

www.ekdilamerica.com
Dünyadan
Spor
banner
Magazin
Kampüs
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

GREENCARD
Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

Babanın cinneti


Kadıköy'de işten atılan Ali Atıcı adlı kişi çocuklarını rehin alarak dehşet saçtı. Polis Atıcı'yı yaralı ele geçirdi, çocuklar kurtuldu
Kadıköy'de işten çıkarılan bir kişi dehşet saçtı. Önce eşini vurmak isteyen Ali Atıcı daha sonra iki cocuğunu rehin aldı. Atıcı polisin düzenlediği operasyonda yaralı olarak yakalandı.

Hasanpaşa'daki olay şöyle gelişti: Özel Kervan Dersanesi'nde hademe olarak çalışan Ali Atıcı, dün işten atıldığını öğrenince çılgına döndü. Mandıra Caddesi'ndeki evine dönen Atıcı tartıştığı eşi Esma Atıcı'yı pompalı tüfekle vurmak istedi. Cinnet getiren eşinin elinden son anda kurtulan Esma Atıcı, ikinci kattaki evinin balkonundan atlayarak canını kurtarmayı başardı.

ÇOCUKLARINI REHİN ALDI
Daha sonra evin balkonuna çıkan ve havaya ateş eden Ali Atıcı çocukları 2.5 yaşındaki Dilek ile 6 aylık Murat'ı öldüreceğini söyledi. Olay yerine gelen polisler, Ali Atıcı'yı getirdikleri psikologa rağmen eyleminden vazgeçiremeyince Özel Operasyon Timi çağrıldı. Çevredeki binalarda tertibat alan özel tim, Atıcı'nın bir anlık dalgınlığından yararlanarak rehin tutulan 2.5 yaşındaki Dilek'i kurtardı. Polisin tüm çabasına rağmen bir türlü sakinleşmeyen Ali Atıcı, sürekli havaya ateş açarak teslim olmayacağını söyledi. Tam 4 saat süren ve çevredekilere korku dolu saatler geçirten Ali Atıcı için özel tim 19.15 sıralarında eve operasyon düzenledi.

BACAĞINDAN VURULDU
Kurşun geçirmez yeleklerle evin kapısına gelen polis timleri, Ali Atıcı'yı sol bacağından vurarak etkisiz hale getirdi. Yaralı olarak yakalanan Ali Atıcı, tedavi edilmek üzere Haydarpaşa Numune Hastanesi'ne kaldırıldı. Minik Murat ise burnu bile kanamadan kurtarılarak annesine teslim edildi. Yaşadığı korku dolu anların etkisinden uzun süre kurtulamayan Esma Atıcı eşinin sakin biri olduğunu belirterek "Aylık 150 milyon lira olan gelirinin 70 milyonu kiraya gidiyordu. Zaten zor geçiniyorduk. İşsiz kalınca çaresizlikten böyle bir olay yaptı" dedi.

Ali Atıcı'nın üç yıllık eşi Esma Atıcı olayın şokunu atlattıktan sonra, önceleri normal olan kocasının ekonomik zorluklar sonucu 3 ay önce bunalım geçirdiğini belirtti.

Murat KEKLİKÇİ- Kaan ÖZBEK-Cihat MAT

www.superbahis.com
www.sigortam.net

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır