kapat
07.10.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

www.ekdilamerica.com
Dünyadan
Spor
banner
Magazin
Kampüs
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

GREENCARD
Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

N'olur Bakanım oğlumu göreyim


Acılı anne Serpil Kılıçhan mahkeme kararına rağmen çocuğunu göstermeyen gümrük uzmanı eski eşini Gümrüklerden sorumlu Bakan Keçeciler'e şikayet etti
Acılı anne Serpil Kılıçhan, üç yıldır göremediği çocuğu Ahmet Remzi için mücadele veriyor. Kılıçhan önce Gümrüklerden sorumlu Devlet Bakanı Mehmet Keçeciler'e, ardından Çocuk ve Aileden sorumlu Devlet Bakanı Hasan Gemici'ye duygulu bir mektupla başvurarak yardım istedi. Tek isteği Gümrük Müsteşarlığı'nda gümrük uzmanı olan eski eşi Fatih Kılıçhan'ın göstermediği çocuğunu görebilmek.

Serpil Kılıçhan, Fatih Kılıçhan ile 1995'te evlendi. Bir yıl sonra Ahmet dünyaya geldi. Ama şiddetli geçimsizlik yüzünden ayrıldılar. Serpil Kılıçhan uzun süre iş bulamadı. Mahkeme çocuğun velayetini önce anneye verdi, sonra babanın başvurusu üzerine velayet hakkı babaya geçti.

ESKİ EŞİM ÇOCUĞUMU GASP ETTİ
Çaresiz anne sonunda eski eşini Devlet Bakanı Mehmet Keçeciler'e, ardından da Devlet Bakanı Hasan Gemici'ye bir mektup yazarak şikayet etti. İşte Kılıçhan'ın mektubu:

"Eski eşim 3 senedir çocuğumuzu alarak kayıplara karıştı. Çocuğumu gasp eden kişi bir devlet memuru, Gümrük Müsteşarlığı'nda görevli fakat ne kanun dinliyor ne hukuk. Mahkeme kararına uymuyor. Yalvarıyorum, 5 dakika da olsa çocuğumu görmeme yardım edin."

Bakan Keçeciler de Kılıçhan'ın mektubu üzerine hemen harekete geçerek, mektubu Gümrük Müsteşarlığı'na gönderdi ve eski eşin bulunması talimatını verdi.

www.superbahis.com
www.sigortam.net

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır