kapat
07.10.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

www.ekdilamerica.com
Dünyadan
Spor
banner
Magazin
Kampüs
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

GREENCARD
Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

Ritz-Carlton hizmete girdi


Ritz-Carlton'ın İstanbul'a gelişi sessiz sedasız oldu. Otelin açılışında konuşan Mustafa Süzer, tüm dünyayı saran sıkıntılar nedeniyle görkemli bir açılışı uygun görmedik" dedi
Dünyanın en ünlü otel zincirlerinden The Ritz-Carlton İstanbul, dün az sayıda davetlinin katıldığı törenle açıldı. Açılıştan sonra davetlilere verilen kahvaltıda konuşan Süzer Holding'in patronu Mustafa Süzer, hem Türkiye'nin içinde bulunduğu ekonomik krizden, hem de ABD'de geçtiğimiz ay yapılan terörist saldırılardan dolayı büyük bir davet vermeyi uygun görmediklerini söyledi. 18 yıl önce arsasını satın aldıkları otelin inşaatını bir çok engellemeden sonra 4 yılda tamamladıklarını belirten Süzer, "Buna rağmen yapılan bu otel, Türkiye'de olumlu ve teşvik edici insanların her zaman bulunduğunun bir kanıtıdır" dedi.

TÜRK TURİZMİNE KATKI
The Ritz-Carlton Genel Müdürü Michel Blanchi de, dünyaca ünlü konukları ağırlayacak otelin Türk turizminin dünyada yaygınlaşmasına büyük katkıda bulunacağını ifade etti. Az sayıda davetlinin katıldığı açılış töreninde, Halis Toprak, Mehmet Moğultay, Bedrettin Dalan, Vitali Hakko, Sezen Cumhur Önal ve Nuri Çolakoğlu da hazır bulundu.

244 odası var
Amerika, Avrupa, Afrika, Asya, Kanada, Karayip Adaları ve Ortadoğu'da 40 adet 5 yıldızlı otele sahip zincirin İstanbul'daki halkası 26 katlı ve 244 odalı. 500 kişi kapasiteli balo ve 6 toplantı salonuna sahip The Ritz-Carlton İstanbul'da, kubbeli buhar odasıyla geleneksel Türk hamamı da bulunuyor.

Hayati Kılıç

www.superbahis.com
www.sigortam.net

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır