kapat
05.10.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

www.ekdilamerica.com
Dünyadan
Spor
banner
Magazin
Kampüs
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

GREENCARD
Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

Oğluna kavuştu


İngiliz Maria Algın,Türk eşinin 3.5 yaşındaki oğulları Adem'i kaçırdığını öne sürerek dava açtı. Mahkeme anneyi haklı bulunca Adem'in amcası çocuğu teslim etti
Dört yıl önce evlendiği Türk eşi Halil Murat Algın'ın çocuğunu Şanlıurfa'ya kaçırdığını öne süren İngiliz Marie Algın, 2.5 aydır göremediği küçük oğlu Adem Şükrü'ye kavuştu.

Ayrı yaşadığı Türk eşinin oğlunu kaçırdığını öne sürerek dava açan, Marie Algın, mahkeme kararıyla oğlu Adem Şükrü'yü almaya hak kazanmasının ardından, polisle birlikte eşinin ailesinin evine gitti.

BABA ASKERE GİTTİ
Baba Halil Murat Algın askerdeydi. Küçük Adem dedesi ile babaannesinin yanında kalıyordu. Ancak Algın ailesinin evinde kimse yoktu. Marie gözyaşlarına boğularak oğlunun bulunmasını isterken, polis de her yerde Adem Şükrü'yü aramaya başladı. Polisin bütün çabasına rağmen çocuğun yeri tespit edilemedi. Ancak dün sabaha karşı sürpriz bir gelişme yaşandı. Halil Murat Algın'ın ağabeyi Mehmet Emin Algın, sabah Emniyet Müdürlüğü'ne giderek küçük yeğenini polise teslim etti.

DÜNYALAR ONUN OLDU
Amca Algın, küçük Adem Şükrü'nün dedesi ve diğer yakınlarıyla birlikte akrabalarını ziyarete gittiğini ve duruşma kararından yeni haberleri olduğunu söyledi. Anne Marie kaldığı otelden çağrılırken, küçük Şükrü Adem de önce hastaneye götürülerek doktor kontrolünden geçirildi. Ardından ise Asayiş Şubesi'ne götürülerek annesine teslim edildi. Ana-oğulun kavuşması sırasında duygusal sahneler yaşandı. Küçük oğluna sarılarak ağlayan Marie, "Başta Şanlıurfa polisi olmak üzere, herkese çok teşekkür ediyorum. Oğlumu 2,5 aydır görmüyordum. Nihayet o'na kavuştum. Dünyalar benim oldu. Çok mutluyum" dedi.

4 AY OĞLUNA BAKMADI
Askerde olan Halil Murat Algın'ın yakınları ise genç kadının yalan söylediğini öne sürerek, "Kendisi dört ay boyunca eve gelmemiş. Çocuğa Halil Murat bakmış. Halil Murat'ın askere gitmesi gerekiyordu. O da çocuğunu da alarak İngiltere'den Türkiye'ye geldi" diye konuştular. İngiltere'de 4 yıl önce evlendiği Türk eşi Halil Murat Algın'ın 2.5 ay önce 2.5 yaşındaki oğulları Şükrü Adem'i kaçırdığını öne süren Marie Algın, İngiltere ve Türkiye'de boşanma ve veraset davası açmıştı. Şanlıurfa 1. AsliyeHukuk Mahkemesi'nde geçtiğimiz Salı günü yapılan duruşma sonucu çocuğun anneye verilmesine karar verilmişti.

Mehmet YILDIRIM

www.superbahis.com
www.sigortam.net

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır