kapat
22.09.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

www.ekdilamerica.com
Dünyadan
Spor
banner
Magazin
Kampüs
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

GREENCARD
Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

İSKİ'de MİT'çi avı


Büyükşehir Belediye Başkan Vekili'nin davet ettiği gazetecilere görünmek istemeyen MİT Bölge Başkanı Günay köşe bucak kaçtı
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ümit Özerol'un medyada yer alma sevdası, kendisine zor anlar yaşattı. Özerol, MİT Bölge Başkanı Kubilay Günay ile yapacağı görüşmeyi basına bildirdi. Ancak Günay, basının karşısına çıkmak istemeyince, kendisini kapıda bekleyen habercilerden güçlükle kaçırıldı.

Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) İstanbul Bölge Başkanı Kubilay Günay, dün İSKİ'de gazetecilerle köşe kapmaca oynamak zorunda kaldı. Büyükşehir Belediyesi Basın Danışmanlığı, dün İstanbul'daki tüm basın kuruluşlarına bir faks çekerek, Başkan Vekili Ümit Özerol'un İSKİ'deki makamında MİT Bölge Başkanı ile görüşeceğini duyurdu.

BASINA ÖZEL ARAÇ
Özerol saat 15.30'daki görüşmeye basın mensupları rahatça ulaşabilsin diye bir de Cağaloğlu'ndan araç kaldırdı. Ancak, gazeteciler, Özerol'un kapısında toplanınca, yetkililer, toplantının basına kapalı olduğunu açıkladı. Basın mensupları ve basın danışmanlığı görevlileri arasında geçen diyalog sonucunda ise duyuruyu bizzat Özerol'un yaptırdığı ortaya çıktı.

Ancak, MİT Bölge Başkanı Günay'ın, basının karşısına çıkmak istemediği öğrenildi. Basın mensupları güçlükle İSKİ'den dışarı çıkarılsa da, binanın önünde görüntü almak için beklemeyi sürdürdü. Bunun üzerine Günay, İSKİ'den gizlice çıktı. Günay'ın, daha sonra İstanbul Deniz Otobüsleri Genel Müdürlüğü'ne giderek, Büyükşehir Belediye Başkanı Ali Müfit Gürtuna ile görüştüğü öğrenildi.

Salim YAVAŞOĞLU

www.superbahis.com
www.sigortam.net

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır