kapat
22.09.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

www.ekdilamerica.com
Dünyadan
Spor
banner
Magazin
Kampüs
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

GREENCARD
Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

İşte intikam planı


Tecavüzcüyü vuran 15 yaşındaki SK: Onu öldürmek için 4.5 ay silahla eğitim yaptım. Sonra silahı küloduma saklayıp duruşmaya girdim!
Adıyaman'da kendisini zorla kaçıran ve tecavüz eden genci yargılandığı duruşmada tabancayla yaralayan 15 yaşındaki S.K, intikam saldırısını nasıl planladığını anlattı.

Yaklaşık 4.5 ay önce kendisini kaçırdıktan sonra yakalanıp tutuklanan Necmettin İvak'tan intikam almaya karar veren S.K, aylar boyunca silahla eğitim yaptı ve duruşma günü babasına ait ruhsatsız Browning marka tabancayı küloduna saklayarak Adliye'ye girdi. S.K polise verdiği ifade şunları söyledi:

"PİŞMAN DEĞİLİM"
"Babamın silahı evde duruyordu. Daha önce piknik yapmaya gittiğimizde, ateş etmeyi öğrenmiştim. Necmettin İvak'ın beni kaçırmasından sonra hayatım mahvoldu. Ben de intikam almaya karar verdim. Tabancayı babamın sakladığı yerden alıp defalarca prova yaptım. Ailemin bundan haberi yoktu. Adliye girişinde herkes sıkıca aranıyordu. Tabancayı külodumun içine sokup, üzerine bir de tayt giymiştim. Polis üzerimizdeki tırnak makasını bile aldı. Ama külodumu aramayacaklarını biliyordum. İçeri girdikten sonra silahı külodumdan çıkarıp, çantama aldım. Amacım öldürmekti. Kafasını ve kalbini hedeflemiştim ama olmadı. Pişman değilim."

Adliye girişinde S.K'nın üst aramasını yapan bayan polis memuru ise açığa alındı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Mehmet TANRIVERDİ

www.superbahis.com
www.sigortam.net

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır