kapat
02.09.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

www.ekdilamerica.com
Dünyadan
Spor
banner
Magazin
Kampüs
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

GREENCARD
Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

Datçalılar'ın 'Dükkân'ı


Bar ve restoran açmayı planlayanlara, ev ve bahçesini dekore etmek isteyenlere rehber olmak için Datça'da yeni bir 'dükkan' açıldı
Muğla'nın yeni gelişmekte olan tatil yöresi Datça, ev ve bahçenizi baştan aşağı dekore edebilecek yeni bir 'Dükkan'a kavuştu. Datçalıların, bugüne dek ilçe dışından giderdikleri dekorasyon ihtiyacına cevap veren mağaza, yörenin yeni tatilcilerine de değişik dekoratif seçenekler sunuyor. Bahçe mobilyalarından otantik yazlık ev mobilyalarına, ev aksesuvarlarından mutfak ve banyo sistemlerine kadar her türlü ürünü bulabileceğiniz Dükkan, dekoratif inşaat malzemelerini de temin edebileceğiniz bir yer. Kapı kulpları, ray sistemleri sipariş üzerine buradan sağlanabilir.

Dekoratif eşyaların kökeni ise Fransa, Hindistan, Bali, Özbekistan ve Türkmenistan'a kadar uzanıyor. Yerel kumaş ve dokumalardan yapılan özel ürünler, İznik ve Kütahya seramikleri, İçel kilimleri, Gaziantep bakırları da ev ve bahçelerinizin özel dizaynına göre dekorasyonu tamamlayabileceğiniz ürünler.

ŞARAP TANITIMI
Sayfiye yerinde açmayı planladığınız bar ve restoranlar için de dekorasyon desteği alabileceğiniz adres yine bu Dükkan. Buranın bir özelliği de Melen şaraplarının tanıtım standını bulundurması, satışı da yapılıyor.

Adres: Halil Aşkın Cad. No: 2 Datça, Tel: 0 252 712 00 64.

www.superbahis.com
www.sigortam.net

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır