kapat
11.09.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

www.ekdilamerica.com
Dünyadan
Spor
banner
Magazin
Kampüs
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

GREENCARD
Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

KISA KISA KISA


Ümit Davala veda ediyor
G.Saray yönetiminin 4 milyon 750 bin $'a Milan'a sattığı Ümit Davala sarı-kırmızılı formayı bugün son kez giyiyor. Sarı-kırmızılı futbolcu, maçın ardından yarın Milan'a gidecek ve İtalyan kulübü ile resmi sözleşme imzalayacak.

Lazetiç'e kanca
Real Sociedad Teknik Direktörü John Toshack, F.Bahçe'nin yıldız futbolcusu Lazetiç'e, "Gelecek sezon takımıma gel" teklifinde bulundu. İspanya'ya gitmek isteyen Hırvat futbolcunun, Toshack'ın teklifine olumlu cevap verdiği öğrenildi.

Trabzon moral arıyor
Ligde üç haftalık namağlup unvanını, Diyarbakırspor'a deplasmanda 3-1 yenilerek kaybeden Trabzonspor, hafta sonunda Samsunspor'la yapacağı Karadeniz derbisinin hazırlıklarına başladı. Dünkü antrenmanda bordo-mavili futbolcuların morallerinin bozuk olduğu gözlenirken, Asbaşkan Ömer Gürsoy, "Genç bir takımız. Bir gün kaybedeceğimizi biliyorduk. Bu yenilgi de bizim için bir deneyim oldu" dedi. Bu arada Gürsoy, G.Saray 2. Başkanı Fatih Altaylı'nın Gökdeniz ile ilgili açıklamalarına tepki göstererek, "Daha yöneticiliği öğrenecek" dedi.

ABD Açık'ta son zafer Hewitt'in
ABD Açık Tenis Turnuvası, tek erkeklerde Avustralyalı Lleyton Hewitt'in zaferiyle sona erdi. 15.8 milyon dolar ödüllü turnuvanın tek erkekler finalinde ABD'li Pete Sampras ile karşı karşıya gelen 20 yaşındaki Hewit, kariyerinin ilk Grand Slam turnuvası finalini 7-6f(7-4),f6-1, 6-1'likfsetlerlef3-0 kazanarak şampiyon oldu.

Malatya, sahasının çiminden korktu
Süper Lig'de dördüncü haftayı da puansız kapatan Malatyaspor, hafta sonunda oynanacak Galatasaray maçının İstanbul'a alınması için federasyona başvurdu. Önceki akşam 19 Mayıs Stadı'ndaki Samsunspor-Beşiktaş maçının zemin nedeniyle ertelenmesi üzerine harekete geçen sarı-kırmızılı yönetim, İnönü Stadı'ndaki çim ekim çalışmalarının tamamlanmasına karşın bu tür bir sıkıntı yaşanmaması için maçın İstanbul'a alınmasını istediklerini belirttiler.

Kocaelispor'un gözü ligin zirvesinde
F.Bahçe ile 3-3 berabere kalan Kocaelispor'un gözü üst sıralarda. Teknik direktör Hikmet Karaman, "F.Bahçe maçında gücümüzüfgösterdik. Bu takım daha büyük işler yapacak. Zirveden kopmayacağımızı herkes bilsin"fdedi.f Karaman, deplasmanda oynayacakları G.Birliği maçı için de iddialı konuştu. Bu arada geçen hafta burnufkırılanfÖmer dünkü idmanafmaskeftakıpfkatıldı.

Filede 8. olduk
11.Dünya Genç Bayanlar Voleybol Şampiyonası`nda, Türkiye 8. oldu. Dün 7.lik maçına çıkan ay-yıldızlı ekip, daha önce grup müsabakasında 3-0 yendiği Arjantin'e bu kez aynı skorla yenilerek, 8. sırayı aldı. Dominik Cumhuriyeti'nin başkenti Santa Domingo'da, 16 takımın katılımıyla düzenlenen şampiyonanın final maçında ise Brezilya, Güney Kore`yi, 3-0 yenerek, 3. kez şampiyonluğa ulaştı.

Macaristan'da dipten 9 rekor çıktı
Macaristan'ın Eger kentinde 1-6fEylül tarihleri arasında düzenlenen 19. Avrupa Paletli Yüzme Şampiyonası'nda, Türk sporcuları 9 yeni Türkiye Rekoru kırdılar. Bayanlarda Ece Bağcı, 200, 400, 800 ve 1500 metre suüstü, Dürdane Gür, 50fve 10 metre tüplü, erkeklerdefErkan Mumcu, 100 ve 400 metre tüplü, Erkek Milli Takım da 4x100 metrefsuüstünde yeni Türkiye rekorları elde ettiler.

www.superbahis.com


www.sigortam.net

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır