kapat
11.09.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

www.ekdilamerica.com
Dünyadan
Spor
banner
Magazin
Kampüs
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

GREENCARD
Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

Faciayı önledim


"Beşiktaşlı Ümit'in uyarısıyla sahayı inceledim. Ayağım çukura girdi. Saha tam bir köstebek yuvası gibiydi. Maçı erteleyerek faciayı önlemiş oldum."
Önceki gün yönettiği Samsun-Beşiktaş maçını 10. dakikada 'sahanın bozuk olduğu' gerekçesiyle erteleyen hakem Metin Tokat, kararının sebeplerini anlattı. Tokat, "Her ikili mücadelede çimler kalkıyordu. 10. dakikada Beşiktaşlı Ümit'in ayağı çukura girdi. Bu oyuncu sonra benim yanıma gelip 'Hocam ayağım kırılıyordu' dedi. Bunun üzerine sahayı inceledim. Benim da ayağım çukura girdi. Saha köstebek yuvası gibiydi. Burada futbolcuların sağlığı önemliydi. Ayakları kırılabilirdi. Maçı erteleyerek bir faciayı önledim" diye konuştu

Kartal 'Hükmen' istedi
Samsun maçının ertelenmesi nedeniyle doğan maddi-manevi zararlarının karşılanması ve maçın hükmen lehlerine sonuçlanması için Futbol Federasyonu'na başvuran Beşiktaş cephesinde, sahanın bozukluğu 'ciddiyetsizlik' olarak yorumlandı. Ancak siyah-beyazlıları asıl kızdıran Samsun Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz'ın maç öncesi "Beşiktaş'a kırgınım. Alacağımızı resmi ya da gayrı resmi yollardan alırız" sözlerine asbaşkan Yıldırım Demirören tepki gösterdi: "Biz İlhan ve Tümer için peşinatı ödedik. Taksitleri de vadesi geldiğinde vereceğiz. 15 milyonluk Beşiktaş camiası için kabadayıca konuşmalardan kaçınmaları gerekir. Aksi takdirde kargaşa çıkar."

www.superbahis.com


www.sigortam.net

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır