kapat
11.09.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

www.ekdilamerica.com
Dünyadan
Spor
banner
Magazin
Kampüs
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

GREENCARD
Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

GSGM destekli eylem


Tunus'ta, Voleybol Milli Takımımız'ın Güney Kıbrıs'ı 3-0 yendiği maç sırasında, tribünde, üzerinde G.Kıbrıs bayrağı bulunan pankart açıldı. Kafilemiz de bu pankarta karşılık verdi

Yarı finaldeyiz
Tunus'ta devam eden 14. Akdeniz Oyunları'nda erkek voleybol milli takımımız, ilk kez resmi bir maç yaptığımız Güney Kıbrıs (Kıbrıs Rum Kesimi) takımını 3-0 yenerek yarı finale yükselirken, tribünlerde pankart savaşı yaşandı. Ay-yıldızlı ekibimizin 25-18, 25-11 ve 25-14 kazanıp, yarı finalde, Fransa-İspanya galibiyle oynamaya hak kazandığı maç sırasında, şeref tribününde üzerinde Güney Kıbrıs bayrağı bulunan pankart açıldı.

Mutlu hazırlattı
Bunun üzerine, Türk kafilesinin tercümanı Orhan Atasoy, üzerinde Fransızca, "Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ne uygulanan uluslararası spor ambargosunu kınıyoruz" yazılı pankart açtı. Duruma el koyan polis pankartı Atasoy'un elinden aldı. GSG Müdürü Kemal Mutlu, Atasoy'a sahip çıkarak, "Pankartın hazırlanıp açılmasını ben istedim. Uluslararası olaylarda tepkimizi bir şekilde ortaya koymamız gerekiyordu" dedi.

Skandallara devam
Bu arada, skandalların arka arkaya patladığı Tunus'ta, erkek voleybol takımımızın yer aldığı yarı finaller öncesi yeni bir rezalet yaşandı. Eleme maçları normalde iki grup üzerinden oynanması gerekirken, Tunuslular, statüyü değiştirerek üç grup oluşturdular. Evsahibi ülke, başına kendilerini koydukları yeni gruba, şampiyonaya voleybol takımlarını getirmeyen Cezayir ve Mısır'ı yerleştirerek direkt tur atladılar.

Tayfun BAYINDIR

www.superbahis.com


www.sigortam.net

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır