kapat
11.09.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

www.ekdilamerica.com
Dünyadan
Spor
banner
Magazin
Kampüs
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

GREENCARD
Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

KISA KISA KISA


Fas Büyükelçiliği'ne "Tecimer hatasını telafi edin" uyarısı
Fas Büyükelçiliği Maslahatgüzarı Raşid Aguassım, Ayşegül Tecimer'in serbest bırakılması olayı nedeniyle Dışişleri Bakanlığı'na çağrıldı. Ortadoğu Dairesi Genel Müdürü Türkekul Kurttekin ile görüşen Aguassım'a Türkiye'nin hassasiyeti iletildi ve olayın telafisi için gerekenin yapılıp, bilgi verilmesi istendi.

Ecevit'in talimatıyla Savunma Sanayii'nde CASA soruşturması
Sivil Savunma Müsteşarlığı'nda CASA uçaklarıyla ilgili soruşturma açıldı. 1989'da Türkiye'ye gelen CASA uçakları, 2001'de 3 kez kaza yaptı, 41 kişinin ölümüne yol açtı. Milli Savunma Bakanlığı bünyesinde yapılan ilk incelemede bulunan bulgular ve şikayetler üzerine, Başbakan Bülent Ecevit'in talimatıyla bu kez Başbakanlık Teftiş Kurulu olayı araştırmaya başladı.

Okuyan: Yolsuzlukları önlemede kararlıyız
Çalışma Bakanı Yaşar Okuyan, yolsuzlukların üzerine kararlılıkla gittiklerini belirterek, "Yolsuzlukları yapanların bir kısmı cezaevinde, bir kısmı gözaltında bir kısmı da yargılanmaktadır. 300'e yakın ihbar aldık. İlgili arkadaşlarım ciddi soruşturmalar yapıyor" dedi.

İnönü, Türk-Yunan Fizik Konferansı'nda
Türk Fizik Derneği ve Yunanistan Fizik Derneği işbirliğiyle düzenlenen "1. Türk-Yunan Uluslararası Fizik Konferansı" Bodrum'da başladı. Konferansa katılan Prof. Dr. Erdal İnönü, Türk-Yunan dostluğunun gelişmesinde bilimin önemli rol üstleneceğini söyledi.

İçişleri Bakanı Yücelen Suriye ziyaretini yarıda kesti
İçişleri Bakanı Rüştü Kazım Yücelen'in, Taksim'de meydana gelen ve 2 polisin şehit olmasına neden olan patlama nedeniyle, Suriye ziyaretini yarıda keserek yurda döneceği bildirildi. Yücelen, Suriye'ye yapmakta olduğu ziyaretin Halep bölümünü iptal etti. Yücelen'in bugün Suriye Havayolları'na ait uçakla İstanbul'a geleceği öğrenildi.

Bakan Taşar: Olayın turizmi etkilememesini diliyorum
Kıbrıs'ta incelemelerde bulunan Turizm Bakanı Mustafa Taşar, Taksim'de meydana gelen bombalı saldırıdan büyük üzüntü duyduğunu söyledi. Taşar, olayın turizmimizi etkilememesini umut ettiğini söyleyerek, "Turizm açısından emniyet güçlerinin bu olayı çok yönlü araştırıp bir an önce sonuçlandırmalarını bekliyorum" dedi.

www.superbahis.com
www.sigortam.net

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır