kapat
11.09.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

www.ekdilamerica.com
Dünyadan
Spor
banner
Magazin
Kampüs
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

GREENCARD
Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

Okurlarıyla arkadaş oldu


Gülbence Dergisi'nin Genel Yayın Yönetmeni Gülben Ergen, dergisinin okurlarıyla biraraya geldi. Davetliler Gülben'i hediye yağmuruna tuttu!
Gülbence Dergisi'nin Türkiye'nin çeşitli yerlerinden gelen okurlarıyla buluşan Gülben Ergen, sevenleriyle keyifli saatler geçirdi. Ortaköy Joy Restaurant'ta okurlarıyla buluşan ve birlikte yemek yiyen Gülben Ergen'e davetliler yanlarında getirdikleri çeşitli hediyeleri verdiler. Rengarenk tokalar, şık bir tesbih, çeşit çeşit nazarlıklar, kalp şeklinde bir yastık ve daha pek çok hediyeyi sevdikleri sanatçıya sunan okurların mutlulukları gözlerinden okunuyordu.

BOĞAZ'I TEKNEYLE DOLAŞTILAR
Beş ile 60 yaşları arasındaki 18 okuruyla tek tek ilgilenen, onlarla sohbet eden ve başbaşa yemek yemenin keyfini çıkaran Gülben Ergen, yoğun iş temposu içinde bir günü sevenleriyle paylaşmanın mutluluğunu yaşadı. Yemeğin ardından okurları bir de sürpriz bekliyordu... Gülben, sevenlerini bir tekneyle, Boğaz turuna çıkardı. Boğaz'ın nefis manzarası eşliğinde davetlilerle sohbetini sürdüren Gülben, akşama doğru hayranlarıyla vedalaştı.

www.superbahis.com
www.sigortam.net

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır