kapat
11.09.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

www.ekdilamerica.com
Dünyadan
Spor
banner
Magazin
Kampüs
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

GREENCARD
Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

Gol atarken canından oldu


Kocasinan takımının küçük forveti Emrah, rakip takımın kalecisiyle çarpışınca hayatını kaybetti
12 Dev Adam furyasına kadar futbolla yatılıp futbolla kalkılan Türkiye'de bıyıkları henüz terlememiş gençlerin en büyük hayali -hele biraz da yeteneği varsa- futbolcu olmaktır. İşte Emrah Yurdunkul'un da arzusu buydu; yıldız futbolcu olmak, büyük takımlarda top koşturmak... 14 yaşındaki Ermah bu amaçla Kocasinan Spor Kulübü'nde spora başladı. Ama ne yazık ki çok sevdiği futbol uğruna hayatını kaybetti.

Emrah, cumartesi günü Küçükçekmece Metin Oktay Stadı'nda Kocasinan Spor Kulübü ile Küçükçekmece Spor Kulübü'nün altyapı oyuncuları arasında oynanan hazırlık maçında yaşamını yitirdi. İki takımın oyuncuları güzel bir dostluk maçı sergilerken, Emrah arkadaşlarının yaptığı ortayı gole çevirmek için havaya sıçradı. Aynı anda Küçükçekmece kalecisi 15 yaşındaki Ahmet Selçik de kalesine doğru gelen tehlikeyi uzaklaştırmak amacıyla topa doğru sıçradı. Kaleciyle havada çarpışan küçük futbolcu Emrah sol karın boşluğuna darbe alarak yere düştü ve bayıldı.

ACİL YARDIM KURTARAMADI
Emrah ambulansla hastaneye götürüldü ama yapılan tüm müdahaleler sonuçsuz kaldı. Emrah'ın ölüm haberini alan takım arkadaşları şoka girdiler. Olayın ardından Emrah'la çarpışan Ahmet gözaltına alındı, savcılığa sevk edildikten sonra serbest bırakıldı. Adli Tıp Kurumu Morgu'nda otopsi yapılan Emrah'ın cenazesi önceki gün toprağa verildi. Emrah'ın babası, "Oğlum bir kaza kurbanı, şikayetçi değilim" dedi.

CSKA kalecisinin kaderiyle aynı
18 Ağustos'ta oynanan maçta, rakibiyle kafa kafaya çarpışan CSKA Moskova kalecisi Serhiy Perkhun da, 10 gün sürdürdüğü yaşam mücadelesinden yenik ayrılmıştı. CSKA'nın Anji Makhachkala ile oynadığı maç sırasında rakip takım oyuncusu Budun Budunov ile çarpışan ve kafasından yaralanan Perkhun, sahada fenalık geçirmiş ve Moskova'da hastaneye kaldırılmıştı. Şuurunu yitiren 23 yaşındaki genç kaleci 28 Ağustos'ta, girdiği komadan çıkamayarak ölmüştü.

www.superbahis.com
www.sigortam.net

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır