kapat
11.09.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

www.ekdilamerica.com
Dünyadan
Spor
banner
Magazin
Kampüs
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

GREENCARD
Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

Silahtaki parmak izi Senem'in


Seyrek Belde Belediye Başkanı Bayram Düz'ün odasında tüfekle karnından yaralanan sekreter Senem Elmas "Beni Başkan vurdu" demişti. Ancak adli tıp raporu Elmas'ı yalanladı. Tüfekte Başkan'ın değil kendisinin parmak izi çıktı
İzmir'in Seyrek Beldesi Belediye Başkanı Bayram Düz'ün makam odasında yaşanan "vurulma" olayı, adli tıptan gelen raporla yeni bir boyut kazandı. Geçtiğimiz Mayıs ayında Belediye Başkanı Bayram Düz'ün eski sekreteri Senem Elmas, makam odasında karnından vurulmuş olarak bulundu. Ağır yaralı hastaneye kaldırılan Elmas, jandarmaya "intihara teşebbüs" ettiğini söyledi.

ÇELİŞKİLER
Olayın şüpheli bulunması üzerine Başkan Bayram Düz tutuklandı. Senem Elmas daha sonra birbiri ardına değişik ifadeler verdi. Çıktığı ilk duruşmada "belediyede dönen dolapları bildiği" için Başkan'ın kendisini öldürmek isteğini öne süren Elmas, son duruşmada ise Bayram Düz ile aşk yaşadığını söyledi. Olaydaki sır perdesi bir türlü aralanamazken İzmir Adli Tıp Kurumu'ndan gelen parmak izi raporu davanın seyrini değiştirdi.

DİPÇİKTE İZ
Raporda, Senem'in kazağının iç kısmında barut izi bulunduğu belirtildi. Namlu vücuda temas halindeyken tetiğe basılmıştı. Tüfeğin dipçiğinde ise Senem'in sol işaret parmağının izi vardı. Raporda ayrıca Başkan'ın parmak izine rastlanmadığı vurgulandı. Başkan'ın avukatı Tarcan Ülük, "Rapor, Senem'in çelişkili ifadelerini ortaya çıkarıyor" dedi. Ülük, müvekkilinin tahliyesini isteyeceğini söyledi.

Arif YAKICI

www.superbahis.com
www.sigortam.net

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır