kapat
11.09.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

www.ekdilamerica.com
Dünyadan
Spor
banner
Magazin
Kampüs
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

GREENCARD
Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

Dev adama dev parti


Evsahipliğini yaptığımız Avrupa Şampiyonası'nın sonunda gümüş madalyaları takan 12 Dev Adam, Laila'daki partide çılgınca eğlendi
Avrupa Şampiyonluğu'nu, finalde Yugoslavya'ya 78-69 yenilerek kaçıran ve gümüş madalya ile yetinen basketbolcularımız Pazar gecesi Laila'daki partide sabaha kadar eğlendiler. Gençlik ve Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Fikret Ünlü'nün de katıldığı geceye, Milli Takım ve başantrenör Aydın Örs, "Semiramis II" adlı tekneyle denizden geldiler.

Uzun ve yorucu bir maratonun stresini atmak için biraraya gelen yıldız basketbolcuların kıyıya çıkmak için teknede beklediği sırada, açıktaki bir tekneden görkemli bir havai fişek gösterisi sunuldu.

MİRSAD TÜRKCAN KARŞILADI
Millilerin, teknenin kıyıya yanaşamaması üzerine aktarıldıkları başka bir tekneyle çıktıkları Laila'da, eğlence mekanına özel otomobiliyle gelen takım arkadaşları Mirsad Türkcan ve sporseverler tarafından coşkuyla karşılandılar.

Müzik grubu Athena'nın da katıldığı gecede büyük ilgi gösterilen basketbolcular, Athena'nın yaptığı ve dillerden düşmeyen, artık bir slogan olan "12 Dev Adam" şarkısını büyük bir coşkuyla sporseverlerle birlikte söylediler. Basketbolcular ve Örs, daha sonra Fikret Ünlü ile birlikte yemek yediler.

Bazı basketbolcuların kız arkadaşlarıyla katıldığı kutlamaya, İbrahim Kutluay manken sevgilisi Demet Şener ile katılarak sürpriz yaptı.

BAŞBAKAN'DAN KUTLAMA
Başbakan Bülent Ecevit, 32. Avrupa Erkekler Basketbol Şampiyonası'nda ikinci olan A Milli Basketbol Takımı'nı kutladı. Basketbolün çağdaş bir spor dalı olduğunu ifade eden Ecevit, Türkiye'de kızlı erkekli gençlerin bu spora ilgi göstermesinin sevindirici olduğunu kaydetti. Basketbol milli takımının elde ettiği başarının Türkiye'nin çağdaşlaşması yolunda önemli bir gösterge olduğunu belirten Ecevit, "Gerek 12 Dev Adam gerek onları yetiştirenleri kutluyorum" diye konuştu.

Turizm Bakanı Mustafa Taşar da, Basketbol Federasyonu Başkanı Turgay Demirel'e kutlama mesajı gönderdi. Mesajında, Türk Basketbol Milli Takımının, tüm dünyanın gözleri önünde Yugoslavya A Milli Basketbol Takımı ile önceki akşam yaptığı karşılaşmayı tribünden bizzat izlediğini ifade eden Taşar, şunları kaydetti:

TIPKI NBA MAÇLARI GİBİYDİ
"NBA ligi maçlarını anımsatan karşılaşmada Milli Takımımız, basketbolda bir ekol olan Yugoslavya karşısında takdire değer bir performans sergilemiş ve Avrupa Kupası'nı son anda kaçırmıştır. Ancak Avrupa ikinciliğimiz ile Türk basketbolunun geldiği düzeyi de tüm dünyaya göstermiş bulunmaktayız. Gerek organizasyon, gerek basketbol milli takımımızın başarıları, gerekse taraftarın coşkusu ile ülkemizin tanıtımına da büyük katkılarınız olmuştur. Gelecek senelerde de bu başarılarınızın artarak devam edeceğine olan inancımla halkımıza yaşattığınız bu gururdan dolayı bütün oyunculara, antrenörlere, Federasyonunuza ve organizasyonda emeği geçen herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum."

FİKRET ÜNLÜ VE AYDIN ÖRS'TEN BAYRAK ŞOV
Efes Pilsen'den ayrıldıktan bir süre sonra 12 Dev Adam'ın koçluğuna getirilen Aydın Örs, kulüp, genç ve ümit milli takımlardaki başarısını A Milli Takım düzeyinde de sürdürmenin haklı gururunu yaşadı. Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Fikret Ünlü ile Türk bayrağını sallayarak basın mensuplarına poz veren Örs, 29 yıllık antrenörlük kariyerinin en mutlu gecesini yaşadığını söyledi.

'KUZU KUZU'NUN PABUCU DAMA ATILDI
Laila'da 'Kuzu Kuzu' hegemonyası 1 geceliğine yıkıldı. Takımı yalnız bırakmayan Athena, 12 Dev Adam şarkısını, mikrofonu Mirsad'dan kurtardıkça seslendirdi.

GECENİN YILDIZI TÜRBANLI MİRSAD
Hırsıyla takımı ateşleyen Mirsad Türkcan, gece boyunca çevresine neşe saçtı. Bundan nasibini alanların başında da Hidayet, Ömer ve kız arkadaşları geliyordu.

Şafak KAYARLAR - Taylan KILINÇ

www.superbahis.com
www.sigortam.net

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır