kapat
11.09.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

www.ekdilamerica.com
Dünyadan
Spor
banner
Magazin
Kampüs
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

GREENCARD
Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

Siemens en yenilerini İstanbul'da tanıttı


Siemens evde telefon kullanımını yeniden tanımlayacak olan cihazı Gigaset 4010/4015'in dünya lansmanının İstanbul'da yaptı.
Cihaz 100 gram ağırlığı ve antensiz tasarımıyla Siemens'in cep telefonu S45 modelinin ikiz kardeşi görünümde. Performans bakımından da S45'den aşağı kalmayan yeni Gigaset 4010/4015'in ev ve iş yerlerine yönelik sabit telefon satışlarına yeni bir hava getirmesi planlanıyor.

Şirketin yeni nesil iletişim cihazlarının tanıtımı için İstanbul'u seçmesi ise konuyu ilginç hale getiren diğer bir gelişme oldu. 15 ülkeden 140 gazetecinin katıldığı etkinliklerle ziyaretçiler teknolojik gelişmelerin yanı sıra Türkiye ve İstanbul ile ilgili ayrıntılı bilgi edinme fırsatı da bulacak.

Türünün İlk örneği
İki gün süren etkinliklerde Siemens geleceğin iletişim dünyasını İstanbul'a taşıdı. Dünyanın en küçük, hafif ve antensiz cihazı olan Gigaset 4010/4015 sabit telefon özelliklerinin yanı sıra cep telefonlarına has titreşim, sesle arama ve serbest kullanma (el değmeden) gibi özellikleri de bulunuyor. Bir baz istasyonuna 6 cihazın bağlanabildiği sistemde konuşma mesafesi 300 metreye kadar çıkabiliyor.

15 saat konuşma süresi tanıyan cihazın standby süresinin 250 saat olduğu belirtildi.

www.superbahis.com
www.sigortam.net

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır