kapat
01.09.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

www.ekdilamerica.com
Dünyadan
Spor
banner
Magazin
Kampüs
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

GREENCARD
Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

İşte bu alışverişten kısmak olmaz!


Okul malzemesi almaktan kaçamazsınız. Cetvel alırsınız. Çocuğunuz ister ölçer, ister arkadaşının kafasında patlatır!
Eğer ilkokul birinci sınıfa yeni başlıyorsa... Size şimdiden geçmiş olsun. Alacaksınız ama bitmeyecek. Sizin ufaklık, hele bir de kız ise isteyecek de isteyecek. "Anne ama Ayşe'nin böcekli silgisi daha güzel kokuyor" diyecek. Bir gününüzü güzel kokan böcekli silgi arayarak geçireceksiniz.

Çocuğunuzun yaşı daha büyükse işiniz daha kolay. Hem belki geçen seneden kalanlar da vardır. Ama yine de gömleğin yakası sökülmüş, defterlerin ortası kalmamıştır. Bütçenize uyan alışveriş merkezine doğru yola çıksanız iyi edersiniz. Zira talan başladı. Çok para harcamak istemiyorsanız pazarlarda ve caddelerde kurulan defter, kalem reyonlarına da göz gezdirin.

* MAXI MEGA MARKET: Maxi Shopping City bünyesinde bulunan Maxi Mega Marketler'de okul malzemelerini kaliteli ve ucuza alabilirsiniz. Okul önlükleri ve üniformalardan kravata, kalemden çantaya, pantolondan çoraba, defter, kalemden bilgisayara, okul için aradığınız her şey bu marketlerde var. Maxi Mega Marketler Silivri, Tekirdağ ve Topkapı'da... İşte fiyatlardan örnekler:

Kravat 850 bin lira, önlük (erkek) 4 milyon 890 bin lira, önlük (kız) 5 milyon 890 bin, sırt çantası 2 milyon 490 bin lira, 10'lu kurşun kalem 150 bin lira, kalem kutusu 1 milyon 250 bin lira, A5 defter 500 bin lira... Üstelik "Maximize Kart"ı olanlara da taksit yapılıyor.

* TOYS'R'US: Dünyanın en büyük ve Türkiye'nin ilk çocuk süpermarketi olan Toys'R'Us, okul alışverişi için yerli ve yabancı markalardan oluşan geniş bir ürün yelpazesi hazırladı. 250 bin liradan başlayan fiyatları ile, velilere uygun bütçeli alışveriş imkanı da sunan Toys'R'Us, Advantage Card sahiplerine de dört taksit yapıyor. Toys'R'Us'ın okul alışverişleri için hazırladığı kitap, defter, kalem, silgi, çanta, sözlük, çözümlemeli hece kitapları, fiş dosyaları renkli çeşitleri ile okullarda çok konuşulacak. Toys'R'Us'ın fiyatlarından bazıları şöyle:

Çantalar 7 milyon ile 15 milyon lira arası, boya setleri 1 milyon ile 10 milyon lira arası, defterler 390 bin liradan başlayan fiyatlarla, geometri cetvel seti 1 milyon 490 bin lira...

* YKM: Bir ailenin tüm ihtiyaçlarını karşılamayı ilke edinen YKM, okul reyonunu da açtı. Reyonlarda okul formaları, pantolonlar, ceketler, etekler, gömlekler, ayakkabılar, çantalar ve çeşitli kırtasiye malzemeleri bulunuyor. YKM öğrencilere ve velilere Bonus Card sayesinde okul ihtiyaçlarını vade farkı ödemeden peşin fiyatına taksitle satın alma olanağı sunuyor.

* ÇARŞI: Çarşı mağazalarında kurulan okul reyonlarında 60 milyon liranın üzerinde alışveriş yapan Advantage Card sahiplerine ödemelerinde altı taksit kolaylığı sağlıyor. Çarşı'daki reyon fiyatları şöyle: Erkek önlük 13 milyon 950 bin lira-14 milyon 950 bin lira, kız önlük 22 milyon 950 bin lira-24 milyon 750 bin lira, matara 3 milyon 950 bin lira-14 milyon 250 bin lira, çanta 5 milyon 950 bin lira-39 milyon 950 bin lira...

* JOKER: Farklı önlük modelleri, kaliteli okul malzemeleri arıyorsanız Akmerkez'deki Joker mağazalarına uğramalısınız.

Sibel Arna sarna@sabah.com.tr

www.superbahis.com
www.sigortam.net

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır