kapat
08.09.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

www.ekdilamerica.com
Dünyadan
Spor
banner
Magazin
Kampüs
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

GREENCARD
Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 


Sadist beşli

Milli Takımımız'ın kenar yönetimindeki beşli, her maçta bize ve seyircilere ızdırap çektirmekten zevk alıyor. Rahat kazanacağımız bir maçı önce zora sokup, 19 sayı geri düşüyorlar, sonra da olması gereken hücum silahlarını kullanıp kazanıyorlar. Nasıl oynuyormuş Harun ile İbrahim aynı anda? Hırvatistan maçında hem de baskının en yoğun olduğu anda Harun tek top kaptırdı mı? Hidayet 1 numara oynar mıymış?

Turnuvanın en kapasiteli takımını yerden yere vuran yok. Öyle veya böyle şampiyon olacaklar. Biz 20 yılda bir yakaladığımız rüya takımı heba etmeyeseniz diye, yol gösteriyoruz. Bunları anlatıyoruz ki, Almanya'ya karşı benzeri yanlışları yapmayın. Elindeki oyuncu malzemesini savunmada ve hücumda kullanamıyorsun. Nedir o savunmadaki show up saçmalığı? Hırvatistan maçında göstermelik yapılan, hiçbir şeye yaramayan bu değişme sonunda İbrahim 2.10'luk Kovacic ile kaderiyle baş başa kaldı ve adam 14 sayı attı. Mula'yı İbrahim'le tutmayı akıl ettiğinizde de işin rengi değişti. Kriz zamanlarında oyun okuyamıyorsunuz. Son maçtaki tek olumlu katkınız, gecikmeli de olsa alan savunmasına dönerek hızlı hücumları durdurmanızdı.

Nowitzki durdurulmalı

Fransızlar'ı istedik yarı final için ama Almanya çıktı karşımıza. Ne gam! Turnuvanın en skorer, en spektaküler oyuncusu, maç başına 26 sayı atan Nowitzki'nin savunması yarı finalin düğümü olacak. Mirsat veya Hidayet bu sorunu çözerler.

Sorun Femerling ve değişerek oynayan Bradley ile Okulaja. Almanlar bu üçlü ile pota dibini savunmada ve hücumda domine edip karartıyorlar. Yumuşak karınları oyun kurucu ve dış adamlarının skorer olamayışı. Alman koçu Dettmann, Mithat Demirel'de ısrar etse keşke, yoksa Pesic, Garret ve Garris daha tehlikeli oyuncular. Alan savunmasına bu maçta da gerek olabilir. Finale mecbursunuz, az ile yetinemezsiniz, final yolunuz açık olsun...

www.superbahis.com
www.sigortam.net

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır