kapat
29.08.2001
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Editör
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

banner
Dünyadan
Spor

www.limasollu.com
Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

GREENCARD
Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

Sürpriz evlilik


Uzatmalı sevgilisi Nefise Karatay'la sorunlar yaşayan Mehmet Ali Erbil, yaşamını, 3 aydır gizlice görüştüğü Sedef Altıntaş'la birleştirdi
Dün akşam saat 20.00'de Ankara'da bir dost evinde kıyılan nikâhtan gelin Sedef Altıntaş'ın ailesinin bile haberi olmadı...

Son birkaç yıl içinde Mehmet Ali Erbil ile ilgili neler yazdık, neler konuştuk? Hafızamı şöyle bir zorlayınca o kadar çok şey geldi ki aklıma...

Benim bir hiperaktif olarak tanımladığım, yerinde duramayan adam Mehmet Ali Erbil özel yaşamında da hiç yerinde durmamıştı... Bir aşkı henüz bitirmeden bir diğerine atlamış ama hiçbir zaman eskiyi de unutmamıştı.

ÖZLEM'LE NİŞANLANDI...
Özlem Yıldız'la nişanlıyken, Kıbrıs'ta Ebru Cündübeyoğlu ile objektiflere yakalanmıştı. Sonra bu ilişki bitti ama Özlem ile olan bağı hiçbir zaman kopmadı. Ardından büyük aşkı Nefise Karatay girdi hayatına. Ancak 3.5 yıllık bu beraberliğin üzerinde Özlem'in gölgesi her zaman hissedildi. Çünkü Mehmet Ali hayatına giren kadınlarla bağlarını hiçbir zaman koparamıyordu. Ve, "Aslında erkek avlayan değil her zaman avlanandır. Erkek değil, kadın seçer" diyen Erbil, belki de bu sözlerle çapkın olmadığının altını çizmek istiyordu.

Ama M. Ali hızlı bir çapkın. Kafasına taktı mı fena takar ve istediğini elde eder. Bu özelliğine Karatay beraberliğinde tanık olduk.

NEFİSE'YE SÜRPRİZ
Nefise, beğenmiş ve beraber olmayı kafasına koymuştu. Ve aylarca peşinden koştu. Gittiği her yerde karşısına çıkıyor, onu şaşırtıyordu. Ve sürprizlerin adamı son sürprizini de Ankara'da yapmış, iş için orada bulunan Nefise 'Acaba burada da karşıma çıkacak mı?' diye düşünürken, bindiği arabanın arka koltuğunda onu kendisini beklerken bulmuştu.

Ancak 'elde etmenin' zaferinin Erbil'de pek uzun sürdüğü söylenemez. Nitekim kısa bir süre önce yaptığımız röportajda bu konudaki duygularını şu sözlerle ifade etmişti:

YENİ ARAYIŞLAR...
"Aşkın ilk anlarındaki heyecanın uzun sürmesi mümkün değil. Zaman içinde alışkanlıktan olsa gerek, duygular mutlaka inişe geçiyor." İşte belki de sırf bu nedenle; aşkının heyecanını kaybettiği için yeni arayışlar içine girdi Erbil. Duygusal anlamda sürekli gel-gitler içinde olan bir adamın sadece Nefise'nin sakin sularında nefes alamayacağı açıkça ortadaydı. Çünkü Mehmet Ali ne kadar hareketliyse Nefise o kadar sakindi... M. Ali hayatı ne kadar hafife alıyorsa Nefise her şeyi en ince ayrıntısına kadar sorguluyordu.

YUVAYI YAPAN DİŞİ KUŞ
Oysa 'aşklarının kanıtı' olarak nitelendirdikleri o çıplak fotoğrafları çektirdikleri günlerin biraz öncesinde her şey ne kadar da yolunda görünüyordu. Uzun süre Erbil'in Özlem Yıldız'la bağını koparmaması karşısında dayatan, direten Nefise Karatay, sonunda zafer kazanan kadın konumuna geçmiş ve kendi kafasında sorunu halletmişti. Ve ardından yaşamlarında yeni bir sayfa açmaya karar verip, Erbil'in Ulus'ta yeni aldığı saray yavrusu evine taşınmaya karar verdiler. Ancak o günlerde Erbil, Seda Sayan ile çektiği TV programı nedeniyle Kıbrıs'taydı. Nefise de o günlerde yuvayı yapan dişi kuş oldu. Evi taşıdı, alışverişler yaptı. Sanki 'evli' günlerine hazırlanıyor gibiydi. Ama onun bu çabaları da 'fıkır fıkır' erkeğini durdurmaya yetmedi.

Çünkü o günlerde kulağımıza gelen bir istihbarat Erbil'in yine 'gizli' işler peşinde olduğunu ortaya koyuyordu. Söylentilere göre üç ay öncesinde tanıdığı genç bir kadın Erbil'in yüreğini hoplatmış ve Nefise İstanbul'da ev işleri ile uğraşırken o yeni heyecanlar yaşadığı sevdiğinin peşinden bir geceliğine apar topar Bodrum'a gitmişti.

RESTİNİ ÇEKTİ
Bu konuyu sormak için Nefise'yi aradığımda ise sesinde yine o bıkkınlık vardı: "Bilmiyorum ki... Ben de böyle bir şey olduğunu duydum. Ama yine çapkınlık yapıyorsa bir daha beni yanında bulamaz." Sonrasında Nefise ayrıntıları öğrendi ve bir kez daha restini çekti. Artık onu görmek bile istemiyordu ama önceden yapılmış iş anlaşmaları gereği birlikte turneye çıkmak zorundaydılar.

VE YOLLARI AYRILDI...
Bodrum'da buluştular. Nefise, yüz vermiyordu ama Erbil basın mensuplarının karşısında yine şov yaptı ve aralarındaki problemler konusunda 'renk' vermedi... Hatta evlenebileceklerinin sinyalini bile verdi. O günlerden bir başka özel not ise şuydu: Tavrını sürdürüp kendisine yüz vermeyen Nefise, ayrı odada yatmak isteyince Erbil yine onu kandırmayı başarmış ve 'otelde boş oda yokmuş' diyerek sevgilisi ile aynı odada kalmayı sağlamıştı.

Ancak Bodrum'daki bu yakınlaşma çabaları artık ne Mehmet Ali'yi sarıyordu ne de Nefise'yi... Ve birkaç gün sonra Erbil, Nefise defterini kapatıp yeni aşkının peşine düşerken Nefise de manken arkadaşı Ebru Destan ile birlikte yıllardır yaşayamadığı özgürlüğünün tadını çıkarmaya başladı.

LAILA'DA KAFALAR KARIŞTI
Bu arada bir gün önce de İstanbul'da ilginç gelişmeler oldu. Mehmet Ali'nin ilk erkeği olduğunu söyleyen ve ondan ayrıldıktan sonra nedense hiçbir beraberlik yaşayamayan Özlem Yıldız önceki gece Laila'da doğumgününü kutladı. (Birileri Mehmet Ali nedeniyle kimsenin Özlem'in yanına yaklaşmaya cesaret edemediğini söylüyordu. Nitekim Özlem'in geçtiğimiz yaz Bodrum'da Hakan Ural ile beraberliğinin dördüncü gün sonunda bitmesinin ardında da M. Ali olduğu konuşuldu.)

O saatlerde Mehmet Ali çoktan 3. kez nikah masasına oturacağı Ankara'nın yolunu tutmuştu. Özlem'in yanında ise Erbil'in menajeri, sırdaşı Stelyo Pippis ile en yakın arkadaşlarından Mami vardı. Ve ilginçtir o gece kulaktan kulağa şu sözcükler dolaştı: M. Ali ile Özlem son günlerde sık sık telefonlaşmaya başlamışlar. Yeniden birlikte olmaları an meselesiymiş. Bunlar konuşulunca doğum günündeki fotoğraf da şöyle yorumlandı: M. Ali Ankara'da ama en yakın iki adamı Özlem'in yanında. Demek ki dedikodular doğru. Üstelik o gece M. Ali'nin yakın çevresinden biri şu açıklamada bulundu: "Hepimiz onun yeniden Özlem'le birlikte olmasını çok istiyoruz..." Ve tüm bu gelişmeler yaşanırken Mehmet Ali de Ankara'da, yeni bir aşkla yeni hayatının planlarını yapıyordu. Acaba kulaktan kulağa yayılanlar bir şaşırtmaca mıydı yoksa Erbil gizli nikâhını en yakın 2 dostu Stelyo ve Mami'den de mi gizlemişti? Şimdilik bunun yanıtı yok.

Yeni aşkı Sedef Altıntaş'la evlenmek için Ankara'da buluşan Erbil, dün öğleden sonrasını alışveriş yaparak geçirdi. Nikâh akşam saat 20.00'de Ankara'da bir dost evinde kıyıldı.

KARATAY'IN TEPKİSİ
Ve saat 21.30. Nefise aradı. Haber ona da ulaşmış. Nasıl mı?.. Erbil her an Nefise'nin yanında olan Ebru Destan'ı cepten arayarak "Yarım saat sonra evleniyorum. Bunu ona söyle. Bütün bunları ona inat olsun diye yapıyorum" demiş. Nefise "Siz bu evliliği biliyor musunuz, doğru mu?" diye sordu. Belli ki o dakikaya kadar şaka olduğunu zannetmişti. Ben "Evet, doğru" yanıtını verince kısa bir sessizliğin ardından "Hayırlı olsun" dedi.

Bu arada akşam Erbil'in eski nişanlısı Özlem, Pippis'i aradı ve bu ani evliliğin nedenini sordu. Pippis, bu aceleye gerekçe olarak, gelin Sedef'in hamile olmasını gösterdi.

M. Ali'nin 3. eşi üniversite öğrencisi
Şov dünyasının ünlü ismi Mehmet Ali Erbil, sürpriz bir şekilde dün akşam evlendi. Bilkent Üniversitesi İletişim Fakültesi öğrencisi 21 yaşındaki Sedef Altıntaş ile hayatını birleştiren Erbil, "3. kez evleniyorum ve yine Ankara'dan gelin aldım" dedi. Bir dost evindeki nikahı Çankaya Belediyesi Evlendirme Müdiresi Gülsen Ergüder kıydı. Nikah masasına gelinirken Sedef'in titrediği, Erbil'in de çok heyecanlı olduğu gözlendi. Nikahtan sonra Erbil, Sedef'i alnından öperek kutladı. Çiftin ailelerinde kimsenin katılmadığı nikahtan sonra Sedef Erbil, evlenme cüzdanını alarak annesine evlendiğini haber vermeye gitti. Nikahta Erbil, kot pantolon, mavi gömlek ve spor ayakkabı, Sedef ise siyah pantolon, aynı renkte bluz ve yelek giydi. Bir ay önce Bodrum'da tanıştıklarını söyleyen Sedef, "Birbirimizi tanımıyoruz, ama seviyoruz" dedi.

M. Ali son üç ayda neler yaptı
* Elele'nin Haziran kapağına sevgilisi Nefise'yle çırılçıplak pozlar verdi. Olay yaratan fotoğraflara baba Orhan Karatay'ın tepkisi ağır oldu: 'O adam kızımı kullanıp paçavra gibi atacak...'

* TV çekimi için Kıbrıs'a gittiğinde sevgilisi Nefise de İstanbul Ulus'ta oturacakları evin dekorasyonu ile ilgilendi. Ancak M. Ali İstanbul'a döndükten 2 gün sonra Bodrum'a uçarak gizlediği sevgilisiyle buluştu.

* Mehmet Ali'nin bu ilişkiye üç ay önce başladığı ancak sevdiği kızın ailesinden korktukları için ortalarda görünmedikleri konuşuldu. Bu kaçamak Nefise Karatay'ın da kulağına gitti.

* Erbil, Nefise'yi İstanbul'da bırakıp tura çıktı. İstanbul'a döndüğünde Nefise evden ayrılmıştı.

* Eski aşkı Özlem Yıldız'ın Laila'da kutladığı doğumgünündeki söylentilere göre M. Ali ile Özlem barışmıştı. Ancak Erbil, o sırada Ankara'da müstakbel eşiyle nikâha hazırlanıyordu.

YARIN:
Nikah masasında röportaj: Nasıl tanıştılar? Erbil, Nefise ve Özlem için neler dedi?

ŞENGÜL BALIKSIRTI

www.superbahis.com

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır