kapat
14.08.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

banner
Dünyadan
Spor

Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

GREENCARD
Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

KISA KISA KISA


ABD klasiği
Edmonton'da düzenlenen Dünya Atletizm Şampiyonası dün sona erdi. Son gün 4x100 metre bayrak yarışında ABD 37.96'lık derecesi ile altın madalyayı alırken, gümüş madalya G.Afrika, bronz da Tobago'nun oldu. ABD 4x400'de de 2:57.54'lük derecesi ile şampiyon oldu. 4x400 bayanlarda ise Jamaika 3:20.65 ile altın madalya kazandı. Bayanlar maratonu ise Romen atlet Simon 2:26.1 saniye ile birinci bitirdi. Genel toplamda ise ABD 9 altın, 5 gümüş ve 5 bronzla ilk sırada yer aldı. İkinciliği 6 altın, 7 gümüş, 6 bronz ile Rusya, 3.lüğü de 3 altın, 3 gümüş ve 1 bronz ile Kenya elde etti.

SABAH yazdı skorbord düzeldi
Basketbol Federasyonu Başkanı Turgay Demirel, Avrupa Basketbol Şampiyonası Finalleri'nin oynanacağı ASKİ Spor Salonu'nda, Turgut Atakol Turnuvası sırasında yaşanan skor-bord ve 24 saniye cihazının çalışmamasıyla ilgili sorunun giderildiğin açıkladı. SABAH'ta yayınlanan haberin bu yöndeki çalışmaları hızlandırdığına dikkat çeken Demirel, "Bu turnuvada ne gibi eksiklerimiz ve hatalarımız var, gördük. Bunların giderilmesi için yoğun bir çaba sarfediyoruz. Salondaki teknik problemler giderildi" dedi.

Trabzon pürneşe
Trabzon Beşiktaş galibiyetinin moraliyle sahasında yapacağı G.Antepspor maçının hazırlıklarına dün eksik kadroyla başladı. Sabahki kondisyon çalışmasında futbolcuların oldukça neşeli ve hırslı olduğu gözlenirken sakatlıkları süren Erhan, Şenol ve Da Silva doktor kontrolunda çalıştı. Da Silva'nın G.Antep maçına yetiştirilmesine çalışılıyor. İdmana yeni transfer Ganalı Willars da katıldı. Yapılan çift kale maçta Marco Aurelli 6 gol atarak adeta şov yaptı.

OSMAN DİYADİN-Trabzon

Horoz coşkulu
Süper Lig'e 5-0'lık Yimpaş Yozgat galibiyeti ile giren Denizlispor'da büyük sevinç var. Başkan Mustafa Baysal, "Teknik direktörümüz Sakıp Özberk işini bilen ve çok iyi yapan birisi. Futbolcularımız da kaliteli. Böyle olunca başarı geliyor. Ligde ilk 8'e girecek güçteyiz. Ama şimdi bu galibiyeti hemen unutup, önümüzdeki G.Saray ve G.Antep maçlarını düşünmeliyiz" diye konuştu

İkinci Ümit şoku
G.Saray'da Ümit Karan ve Hakan Ünsal'dan sonra Ümit Davala da sakatlandı. G.Antep maçında sağ kasığından sakatlanan yıldız futbolcunun dün MR'ı çekildi. Sağ kasığında kanama tespit edilen Ümit'in tedavisine başlandı. Ümit Karan'dan sonra Ümit Davala'nın da sakatlanması, zaten bozuk olan moralleri sıfıra indirdi.

G.Saray'dan muhtıra
G.Saray Yönetimi, dün muhtıra gibi bir bildiri yayınlayarak G.Antep maçının hakemi Bülent Uzun'u eleştirdi ve MHK'ya, "G.Saray maçlarına hakem seçerken daha dikkatli davranmaya davet ediyoruz" mesajı gönderdi. Bildiride şu ifadelere yer verildi: "Geçen sezon hakem oyunları ile yitirdiğimiz puanlar nedeniyle kaybettiğimiz şampiyonluk sonrasında yeni sezona aynı oyunlar ve hakemlerle başlamak bizi çok üzmüştür. Bülent Uzun'un G.Antep maçında yaptığı hataları iyiniyetli olarak değerlendirmemiz mümkün değil."

www.sigortam.net


Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır