kapat
29.07.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

banner
Dünyadan
Spor

www.limasollu.com
Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

www.euronet-tr.com
Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

"Ben Miami'deyken..."


Miami muadili bir sahil ve oradaki lüks otelleri aratmayacak bir otel: Çeşme'de Sheraton! Miami'de tatil yaptım diyebilirsiniz
Eminim herkes gazetelerde, dergilerde, televizyonda Miami sahillerini görmüştür. Denizin beyazdan laciverte renk skalasını, uçsuz bucaksız palmiyelerle kaplı sahilini, pudra gibi kumunu, birbirinden lüks otellerini, gerek magazin programlarından gerekse dizilerden hatırlıyorsunuzdur. Şimdi bunları neden yazdığımı merak ediyorsunuz herhalde... "Bu ekonomik krizde Miami'ye gitme planı yapabilir mi?" ya da "Gitti de nispet mi yapıyor?" diye düşünebilirsiniz. Hayır! Ne nispet yapıyorum, ne de özendiriyorum. Sadece size Miami muadili bir yerden bahsetmek istiyorum.

Eğer sıcak sizi çok etkiliyorsa ve hafif serinliği olan bir tatil yöresi arıyorsanız; eğer keyfinize düşkünseniz ve tatilde tam özgürlük istiyorsanız, Çeşme ve Çeşme Sheraton tam size göre...

İHTİŞAM VE LÜKS
Çeşme Ilıca'da eski Turban Oteli'nin yerine inşa edilen Çeşme Sheraton, istediğiniz her lüksü, Miami manzarası ve sahilini andıran fonda sunuyor. Odaları, yüzme havuzu, lobisi, bowling salonu, barı, lokantası ve güzellik salonu temiz, modern ve bir o kadar da sıcak!

Lobi ve odalardaki eşyaların hepsi Amerika'dan getirtilmiş. İhtişamlı, rahat ve kullanışlı... Her yer en titiz insanın bile takdirini toplayacak kadar temiz. Özellikle oda ve lobideki eşyalar ve konfor insanın kendini "prensesler" gibi hissetmesini sağlıyor.

Güzellik salonu ise Ilıca'nın avantajı ile yaz kış, gençleşip güzelleşmenizi sağlayacak tüm imkân ve kadroya sahip. Salondan çıktığınızda kendinizi özel, güzel ve tüm stresinizden arınmış hissedeceksiniz.

"Bu yazı reklam yazısını andırıyor. Her şey bu kadar güzel, hiç mi olumsuz bir şey yok?" diye içinizden geçirdiniz değil mi? Gönül bu güzellikten bahsettikten sonra "yok!" demek istiyor ama ne yazık ki diyemiyorum. Belki yeni açılmış olmasından, belki de o ihtişam ve güzelliğe verdikleri önemi çalışanlara vermemiş olmalarından ve kesinlikle stajyer aldıkları okuldan kaynaklandığını tahmin ettiğim ciddi bir servis sorunu var. Size servis verilmiyor, siz servisi "söke söke" alıyorsunuz.

Ama, havası, suyu, ortamı, mekânı ile Çeşme ve Çeşme Sheraton size o kadar güzel vakit geçirtiyor ki, bu duruma kendi içinizde binlerce özür bulabiliyorsunuz.

Yasemin K. ŞAHİNKAYA

www.sigortam.net

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır