kapat
06.08.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

banner
Dünyadan
Spor

www.limasollu.com
Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

www.euronet-tr.com
Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

Kan davası gibi


"Eski bir başkan adayı, biz 2. golü atınca tribünde üzüldu! Beşiktaş takımı, jübile yemeğinde 2. sınıf muameleye uğradı. Seba bize karşı kan davası mı güdüyor?"

Seba ve Arat'a salvo
Türkiye, Mehmet'in masal gibi jübilesini konuşuyor. Ama anlamlı olayın perde arkasında Beşiktaş eski ve yeni yönetimleri arasında müthiş bir çekişme de yaşandı. Şifo'nun cuma günü düzenlediği veda yemeğine Başkan Serdar Bilgili'nin gelmemesiyle su yüzüne çıkan çekişmeyle ilgili, Beşiktaş tribünlerinin "İmparator" lakabını taktığı menajer Sinan Engin konuştu. Ve Süleyman Seba-Hasan Arat ikilisine ağır suçlamalar yöneltti:

'Beşiktaş'ı hiçe saydılar'
"Böyle Beşiktaşlılık olmaz. Bazı kesimler, Şifo'nun jübilesinin bütün artılarını kendi hanelerine yazmaya çalıştı, Beşiktaş'ı ve değerlerini hiçe saydı. Biz ikinci golü atıyoruz, 200 milyon dolarlık Milan takımını yeniyoruz. Eski bir başkan adayı bu sırada tribünde sevinmiyor, üzülüyor. 'Beşiktaş kötü gitsin, kulübü biz devralalım' diye düşünüyorlar ama çok yanlış yapıyorlar. Bu kafayla Beşiktaş'ın bir yerlere gelmesi imkansız. Yazık, çok üzülüyorum.

'Bu Şifo'nun suçu değil'
Jübileden bir gece önce düzenlenen veda yemeğinde de Beşiktaş'a karşı büyük ayıplar işlendi. Ortada bir stand kurup tüm Milanlı futbolcuları isim isim buraya çağırıyorlar. Bizim futbolcular da o seremoni için tiril tiril giyinip gelmişler. Bizi çağıran yok. Şifo'ya 'Niye böyle oldu?' diye sordum. 'Abi çok heyecanlıydım. Unuttular herhalde' dedi. Bu Şifo'nun değil, böyle anlamlı bir organizasyonu Hasan Arat şova çevirmeye çalışanların suçu.

'Beşiktaş'ı küçülttüler'
1500 kişinin katıldığı davette Beşiktaş takımını en arkalarda bir masaya oturtuyorlar. Bunlar Beşiktaş'ı küçülttüklerinin farkında değiller mi? Bu maç sanki Milan ve Şifo Mehmet arasında oynandı. Bu stadı bu yönetim vermedi mi? Bütün yöneticiler bile maça biletle girdi, kendi yerlerini TEGV üyelerine verdi. Tüm bunların karşılığında biraz saygı beklemek suç mu? Serdar Bilgili de yemeğe bunları hissederek gelmemiş olabilir. Ve haklıdır da.

'Seba çok ayıp etti'
Süleyman Seba bizim onursal başkanımız. Ama böyle onursal başkanlık olmaz. Yemekte çıkıp bir konuşma yaptı. Şu anki yönetim ve futbol takımı yokmuş gibi davrandı. Briegel ile Milne'e, bizim dışımızda teşekkür etti, takımı son kez şampiyonluğa taşıyan Daum'un ise adını bile anmadı. Ayıptır, günahtır! Seba kan davası mı güdüyor? Böyle onursal başkanlık olmaz. Kendi camiamızda bizi içerden vuracaksa, bu kadar uğraşmayalım."

www.sigortam.net


Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır