kapat
06.08.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

banner
Dünyadan
Spor

www.limasollu.com
Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

www.euronet-tr.com
Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

KISA KISA KISA


Adalet Bakanlığı: Cezaevlerinde mahkumlara işkence yapılmıyor
Adalet Bakanlığı, bazı basın-yayın organlarında yer alan mahkumlara onur kırıcı bir şekilde arandığı, dövüldüğü ve ölüm orucunda olanlara B1 vitamini verilmediği yönündeki haberlerin doğru olmadığını bildirdi. Açıklamada, ölüm orucundaki mahkumlara tuz, şeker, su ve meyve suyu gibi besinlerin de verildiği belirtildi.

DYP'li milletvekili SaffetKaya 'Bal Ağası' oldu
Ardahan'da dün yapılan 3. Ulusal Bal Festivali'nde DYP Ardahan Milletvekili Saffet Kaya 'Bal Ağası' oldu. DYP'li Kaya bu unvanı açık artırma sırasında 15 milyar lira ile kazandı. Festival kapsamında seçilen 'Bal Güzelleri'ne de altın ve plaket hediye edildi. Üç gün süren festival kapsamında halk oyunları gösterileri de düzenlendi.

Sezer sordu mezar bulundu
İzmir'de doğumda bebeklerinin öldüğü söylenen ancak ölüm kağıdını bile alamayan Yıldırım ailesi, 8 ay önce Sezer'e mektup yazarak yardım istedi. Sezer'in devreye girmesinin ardından bir ay önce bebeğin mezarının bulunduğu haberi geldi.

Bakan Vural'a telefon yağmuru
MHP İçel Milletvekili Enis Öksüz'den boşalan Ulaştırma Bakanlığı'na atanan İzmir Milletvekili Oktay Vural'ın numaraları Sabah Gazetesi'nde yayınlanan cep telefonları gün boyunca susmuyor. Vural, "Birçok vatandaş acaba numaralar doğru mu diye arıyor" dedi.

CHP'de Eskişehir İl Örgütü 295 istifa ile sarsıldı
CHP Eskişehir Merkez İlçe örgütünden, 295 kişi istifa etti. Vilayet Alanı'ndaki Atatürk Anıtı'na çelenk koyan CHP üyeleri adına konuşma yapan İbrahim Durgut, partiden istifa edenlerin bölünmeye yol açmadığını bilakis sol anlayışı tek potada toplamak amacı taşıdığını savundu.

DYP'li Aydın Menderes Yılmaz'ı eleştirdi
DYP İstanbul Milletvekili Aydın Menderes, Yılmaz'ın kongrede "ulusal güvenlik kavramı"nı tartışmaya açmasının bütün kamuoyu tarafından yadırgandığını öne sürdü. Menderes, siyasete merkez sağda başlamış politikacıların Saadet Partisi ya da yeni oluşumla bir arada olmalarının mümkün olmayacağını söyledi.

www.sigortam.net

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır