kapat
06.08.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

banner
Dünyadan
Spor

www.limasollu.com
Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

www.euronet-tr.com
Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

Promosyonlu kongre


MKYK adayları delegelerin oylarını alabilmek için hediyeli kampanyalar yaptı. Genel Başkan Mesut Yılmaz da delegelere 8 ayarlık küçük altın armağan etti
ANAP'ın 7. Olağan Kongresi dün, Merkez Karar Yönetim Kurulu ile Merkez Disiplin Kurulu üyelikleri için yapılan seçimlerle sona ererken renkli görüntülere de sahne oldu. MKYK adayları "Promsyonlu kampanya" yaparak delegelerden oy istedi. Her delegeye sekiz ayar altından şapka ve eşarba, dondurmadan yelpazeye kadar, çeşitli armağanlar düştü. ANAP lideri Mesut Yılmaz 1200 civarındaki delegeye birer küçük altın dağıtırken MKYK adayları da delegelere çeşitli armağanlar verdiler ve oy istediler. Birçok delege ise Bakanların kapılarını aşındırdı ve "Tayin ya da terfi ve iş taleplerini" iletti. Aynı zamanda delege olan Belediye Başkanları da il ve ilçelerine mali yardım sözü aldı.

ÇEŞİT ÇEŞİT PROMOSYON
Geçen seçimde delegelere bond çanta dağıtan Samsun eski milletvekili Süleyman Yağcıoğlu, bu kez salonunun bahçesine 5 minibüs yerleştirerek, delegelere bedava su ve çay dağıttı. Bu promosyonu için 6 milyar lira harcadığını belirten Yağcıoğlu'nun yanından hiç ayrılmayan destekçileri de Yağcıoğlu'nu omuzlarında taşıyarak şov yaptı. MKYK adaylarından eski bakan Salih Yıldırım yelpaze, TURBAN eski yönetim kurulu başkanı Fevzi İşbaşaran telefon fihristi ve anahtarlık, Samsun milletvekili Mehmet Çakar mendil ve dondurma, Adana milletvekili ve Turgut Özal'ın eski koruma müdürü Musa Öztürk, Özal posteri, Merkez Disiplin Kurulu adayı Uğur Babaeker ise eşarp dağıttı. Çarşaf listede 13. sırada olan Sağlık eski Bakanı İbrahim Halil Özsoy liste numarasını avantaja dönüştürmek için "Şimdiye kadar hiç lotoda, totoda kazanmadıysanız, 13 tutturamadıysanız işte size son şans, 13'ü işaretleyin 13'ü tutturun" şeklinde kampanya yaptı.

MKYK'ya aday olan İçişleri Bakanı Rüştü Kazım Yücelen, Çalışma Bakanı Yaşar Okuyan ve Enerji Bakanı Zeki Çakan kulis yaparken birbirlerine yaptıkları espriler delegeler arasında gülümsemelere yol açtı.

www.sigortam.net

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır