kapat
06.08.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

banner
Dünyadan
Spor

www.limasollu.com
Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

www.euronet-tr.com
Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

Evren'e çok kızdı


"Emel Sayın'ın modası geçti" diyen Evren'e öfke saçan ünlü sanatçı, "Kenan Paşa Marmaris'te liselerin önünde genç kızlarla eğlensin" dedi
Bodrum'da Gülben Ergen'i dinlerken, "Emel Sayın'ın modası geçti. Gülben Ergen modası başladı" diyen Kenan Evren'e Emel Sayın'dan sert cevap geldi. Sayın, "Kenan Paşa, Marmaris'te liselerin önünde genç kızlarla eğlensin" dedi. Gülben Ergen'in, Günay Restoran'da kendini dinlemeye gelen Evren'e "Paşam iyi ki Bodrum'a taşındınız. Marmaris'in modası geçti" sözlerine Evren, "Tabii, netekim Emel Sayın modası geçti. Gülben Ergen modası başladı" diye cevap vermişti. Bu sözlere çok kızan Emel Sayın dün Muazzez Abacı ile birlikte Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu'nda verdiği konserde patladı. İstanbul Valisi Erol Çakır, Emniyet Müdürü Hasan Özdemir, sanatçılar Sibel Can, Erol Evgin ve Şener Şen'in de izlediği konserde Emel Sayın bir ara Sibel Can'ın yanına gelerek kendisine eşlik etmesini istedi.

Bu sırada Sibel Can, "Bugün (dün) gazetelerde gördüm. Kenan Paşa, 'Emel Sayın devri artık kapandı. Gülben Ergen zamanı geldi' demiş. Bence sizin devriniz hiç bitmez" dedi. Bu sözler üzerine Sayın, "Gülben Ergen ile arkadaş olmuşlar. Benim devrimin kapandığını düşünüyorlar. Bence Kenan Paşa'nın Marmaris'te liselerin önüne gidip, genç kızlarla eğlenmesi gerekiyor" diye konuştu. Yaklaşık 5 bin kişinin izlediği konserde Emel Sayın ve Muazzez Abacı, 2 saat sahnede kaldı.

Esin ÖVET

www.sigortam.net

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır