kapat
06.08.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

banner
Dünyadan
Spor

www.limasollu.com
Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

www.euronet-tr.com
Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

İhtar ve ölüm


3 gün önce topuğundan vurduğu Gürcü sevgilisini bu kez erkek arkadaşı ile birlikte kurşuna dizdi
Antalya'nın Manavgat ilçesinde Cavit Önsever adlı kıskanç aşık dehşet saçtı. Kendisini terk ettiği için üç gün önce topuğundan vurduğu Nino Samushia adlı Gürcü sevgilisini bir restoranda başka biriyle gören Önsever, her ikisini de tabancayla öldürdü.

Tüyler ürperten çifte cinayet Side Rumeli Restoran'da meydana geldi. Cavit Önsever bir arkadaşının "Nino iki erkekle bir restoranda başbaşa oturuyor" sözü üzerine çılgına döndü.

Mercedes marka otomobiliyle restorana gelen Önsever, ayrıldığı sevgilisi Nino'ya kendisiyle birlikte gelmesini istedi. Ancak Nino Samushia (45) "Ben seninle birlikte değilim artık. Kiminle istersem onunla oturur, onunla giderim" dedi. Bu sözler üzerine daha da öfkelenen çılgın aşık, otomobilinden aldığı tabancayla, önce masada bulunan Ferhat Duman'ın (27) alnına ateş etti. Daha sonra da eski sevgilisinin göğsüne iki el ateş eden Cavit Önsever, aynı masada oturan İbrahim Duman adlı kişiyi de kaçmak isterken kalçasından vurdu.

YAKALANDI
Ferhat Duman ve Nino Samushia, olay yerinde can verirken İbrahim Duman, Manavgat Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Çifte cinayeti gerçekleştiren Cavit Önsever Konya Sanayi Sitesi'nde yakalandı. Öfkeli aşık, olay sırasında aşırı alkollü olduğunu, ne yaptığını hatırlamadığını söyledi.

Önsever'in 3 gün önce sevgilisi Nino'yu topuğundan vurarak gözdağı verdiği ortaya çıktı. İlk olayda hafif yaralanan Nino'nun ayakta tedavi olduğu belirtildi.

Kamil ATALAY

www.sigortam.net

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır