kapat
06.08.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

banner
Dünyadan
Spor

www.limasollu.com
Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

www.euronet-tr.com
Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

Dijital yazıcıyla anında görüntü


Sony'nin dijital yazıcısı ile çektiğiniz resimlerin fotoğrafçıdan gelmesini beklemenize gerek yok
Yeni dijital fotoğraf stüdyosuyla resimlerinizi artık kendiniz tab ettirebilirsiniz. Sony'nin dijital kamera veya fotoğraf makinasında çektiğiniz görütüleri memory stick adı verilen belleklere kayıt ediyorsunuz. Bir parmak genişliği ve uzunluğundaki bu bellekleri yeni dijital resim yazıcısına yerleştirdiğinizde çekmiş olduğunuz tüm görüntüleri televizyon ekranından büyük formatta izleyip dostlarınızla paylaşma imkânına sahip oluyorsunuz. Bu esnada beğendiğiniz bir resim gördüğünüzde dijital resim yazıcısının yalnızca bir tuşuna basmanız yeterli oluyor. Resim anında yazılıp size sunuluyor.

InfoNet virüslere savaş açtı
Virüs saldırılarının hızla arttığı şu günlerde güvenlik ürünlerine olan talep hızla artıyor. InfoNet'in kullanıcılara sunduğu ICEpac ürünü, bir ağ üzerinde bulunan iş istasyonlarına, sunuculara ve sanal özel ağlara yönelik saldırıları saptayarak gerekli önlemleri alıyor. ICEpac yapılan saldırıları kaydederek saldırganların izini sürüyor.

Doğru teknolojiye kriz vız gelir
Türkiye'de temaslarda bulunan Intel Avrupa, Ortadoğu ve Afrika Kurumsal Pazarlama Direktörü Ajay Malhotra, Intel tabanlı sunucuların Türkiye'de de yaygın olarak kullanılmasından duyduğu memnuniyeti belirtti. Malhotra, "Kurumlar, durgunluk dönemlerinde de verimli çalışmanın yolunu ararlar. Doğru IT altyapıları şirketlere bu imkânı tanır" dedi.

Romatizmadan hemen kurtulun
Bitmek bilmeyen ağrılar, stres veya benzeri başka şikayetler. Yeni taşınabilir Acu Point akupunktur cihazıyla bu sıkıntılarınızdan ilaç kullanmadan kurtulabilirsiniz. Acu Point vücudunuzun enerji noktalarını da sizin için otomatik olarak buluyor. Cihaz ten üzerinde hareket ederken doğru noktalara geldiğinde sesle uyarıyor.

Randevunuzu saat hatırlatsın
Eğer avuçiçi bilgisayarlar sizin için yeterince küçük değilse işte çözüm. Cyber Watch gelişmiş organizer fonksiyonlarının yanısıra 250 adres ve telefon numarası ile 150 randevu kayıt edebiliyor. Cihazın içerisinde 20 farklı ülke bulunan 1000 otelin telefon ve adresleri de var. Eğer bunlarda yetersiz kalıyorsa bilgisayarınıza bağlanıp yeni adres, bilgi yükleyebilirsiniz.

007 James Bond'a özel kalem
Kalem birçok insan için yalnızca yazıp çizmeye yarayabilir. Ancak yeni tasarlanan Pen Clock, kalemin aynı zamanda bir prestij aracı olabileceğini birkez daha gösterdi. Ceviz kaplamalı kalemin tam ortasında gümüş kaplamalı bir saat yerleştirilmiş. Böylece kalem hem şık hem de çok amaçlı bir hale gelmiş.

Mahmut SANCAK

www.sigortam.net

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır