kapat
28.07.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

banner
Dünyadan
Spor

banner
Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

www.euronet-tr.com
Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

Travesti terörü


Son iki gecedir travestiler İstanbul sokaklarında terör estiriyor. Kimi etrafa saldırıyor, kimi de kendini jiletliyor
İstanbul sokakları, son birkaç gecedir travesti terörüne sahne oluyor. Bağırıp çağıranlar, yol kesenler, etrafa saldıranlar, soyunanlar, kendini jiletleyenler... Yaşanan ilginç olaylar bir o kadar da düşündürüyor.

Önceki gece Taksim'de "Buse" ve "Seda" takma adlı iki travestinin içinde bulunduğu otomobil, aşırı hız yapınca polis ekiplerince durdurulmak istendi. 'Dur' ikazına aldırmayan travestiler ancak Kazancı Yokuşu'nda otomobilin lastiği patlayınca yakalandı. Buse ve Seda polise döner bıçakları ve sopalarla karşı koydu. Aynı saatlerle, polis ekipleri, Harbiye'de müşteri bekleyen, yoldan geçen vatandaşlara saldıran ve trafiği engelleyen travestileri bölgeden uzaklaştırmak için çalışma başlattı. Travestilerden "Nergis" Harbiye Karakolu'nun önüne giderek polisin şaşkın bakışları arasında soyunup bağırmaya başladı: "Travesti genelevi açılsın. Biz de rahat edelim, müşterilerimiz de.." Uzun süre çıplak halde yerde oturan travesti, polisler tarafından gözaltına alındı.

İhsan Temizkan (50) ailesini tatile gönderdikten sonra Beyoğlu'nda tanıştığı "Gönül" adlı travestiyi evine getirdi. Ancak Temizkan'a uyku ilacı veren Gönül, evdeki değerli eşyaları doldurduğu Temizkan'ın otosuyla kaçtı.

ÖZER KILIÇ


Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır